Δέλλας: «Δεν υπάρχουν αναπληρωματικοί»

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την εικόνα της ΑΕΚ εξέφρασε ο Τραϊανός Δέλλας λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών στη Συνέντευξη Τύπου. Στη σημερινή προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» στα Σπάτα, ο 38χρονος προπονητής μοίρασε συγχαρητήρια και τόνισε στους παίκτες του πως δεν υπάρχουν «ρεζέρβες» και ξεκαθάρισε ότι στο μυαλό του είναι όλοι βασικοί.

«Θέλω να δώσω σε όλους συγχαρητήρια για το χθεσινό παιχνίδι και για το αποτέλεσμα αλλά και διότι κάναμε στο γήπεδο ότι λέγαμε και ότι δουλέψαμε τις προηγούμενες μέρες. Από όλους σας έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος», είπε αρχικά ο τεχνικός του «δικεφάλου» για να προσθέσει στη συνέχεια: «Θέλω όμως να σταθώ στο γεγονός πως τα παιδιά που μπήκαν χθες στην ενδεκάδα, έδειξαν πως είναι πανέτοιμα. Αυτό δηλαδή που έχω ζητήσει πολλές φορές. Σας το έχω πει και φάνηκε στο χθεσινό ματς πως δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί παίκτες. Υπάρχει μια ομάδα που έχει στόχους και δουλεύει σωστά και που όλοι οι παίκτες της είναι το ίδιο. Όλους σας βλέπω το ίδιο και κάθε φορά σε κάθε ματς, θα παίζουν αυτοί που είναι πιο έτοιμοι. Αυτό είναι το μοναδικό κριτήριο. Δεν υπάρχει κανείς αναπληρωματικός στην ομάδα. Όλοι είναι βασικοί».

Πάντως δεν έλειψαν και οι παρατηρήσεις, οι οποίες αφορούσαν τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Είναι σημαντικό το γεγονός πως κάναμε πολλές φάσεις και πετύχαμε τρια γκολ. Θα πρέπει όμως να είμαστε πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει πολλά περισσότερα. Πρέπει να τελειώνουμε σωστά τις φάσεις».

Σχετικά άρθρα