Ιβάνοβιτς: «Πολύ σημαντικός αγώνας»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς τόνισε την σημασία της αυριανής (30/10, 9.30 μ.μ., Novasports 2) εντός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ για την 3η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

«Είναι πολύ σημαντικός αγώνας για μας», επισήμανε ο προπονητής των «πρασίνων» και σχολίασε για την Φενέρ: «Είναι μία πλήρης ομάδα, από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες στη θέση «ένα» και γενικά παίζει πολύ καλά. Έχει πολλές καλές μονάδες, ο Γκούντελοκ έχει ξεχωρίσει, όλοι όμως είναι επικίνδυνοι για να σκοράρουν, όπως για παράδειγμα ο Μπογκντάνοβιτς. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αφού στην Ευρωλίγκα παίζουν οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

«Θα πρέπει να ψάξουμε να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε», υπογράμμισε ο Ιβάνοβιτς και σχετικά με την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού παρατήρησε: «Ο Ζέλικο δικαίως έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου. Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα. Είναι φυσιολογικό να τύχει ιδιαίτερης υποδοχής».

Σχετικά άρθρα