«Κρεμάει» τα παπούτσια του ο Σισέ

Η τελευταία σεζόν της καριέρας του είναι η φετινή για τον Τζιμπρίλ Σισέ καθώς κατάλαβε πως πλέον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού παραπονιέται πως οι πόνοι δεν σταματούν καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας και αυτή είναι η βασική αιτία για την απόφασή του. 

«Πονάω 24 ώρες το 24ωρο. Έχω πρόβλημα στην καθημερινότητά μου και δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω, εκτός κι αν κάνω μια νέα επέμβαση. Πιστεύω πως αυτή είναι η τελευταία σεζόν της καριέρας μου», δήλωσε ο 33χρονος φορ της Μπαστιά. «Μπορώ να σφίξω τα δόντια μου για μια σεζόν, αλλά για δεύτερη και τρίτη δεν είναι δυνατό να παίξω. Γι’ αυτό νομίζω πως φέτος είναι η τελευταία μου χρονιά», προσθέτει ο Σισέ που φέτος έχει μόλις δύο εμφανίσεις.

Παράλληλα φανέρωσε άγνωστες πτυχές από την παιδική του ζωή, τον απόντα πατέρα του και τη μητέρα του που μεγάλωσε επτά παιδιά, ενώ εκφράστικε με τα χειρότερα λόγια για το εφιαλτικό για τη Γαλλία Μουντιάλ του 2010. «Ντρέπομαι που ανήκα σε εκείνη την ομάδα. Όλοι ήμασταν ανόητοι», δηλώνει.

 

Σχετικά άρθρα