Αραβίδης: «Αυτό που ζήσαμε ήταν μεγαλύτερο από ένα τίτλο»

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν μετά την επίσκεψη στο ίδρυμα «Μητέρα» ο Χρήστος Αραβίδης. Ο επιθετικός της ΑΕΚ μιλώντας για αυτό που έζησε, υπογράμμισε ότι ήταν πολύ πιο σημαντικό και από έναν τίτλο!

«Σίγουρα αυτό που ζήσαμε σήμερα είναι κάτι πολύ περισσότερο από έναν αγώνα ή έναν τίτλο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή την ιδιαίτερη στιγμή που ζήσαμε και που βρεθήκαμε δίπλα στα παιδιά. Πραγματικά θα πρέπει όλοι να κοιτάμε τον συνάνθρωπό μας. Τέτοιες προσπάθειες αξίζουν να τις αναδείξουμε και πιστεύω ότι με τη δημοσιότητα που υπάρχει στον χώρο μας μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εμείς γενικότερα είμαστε παιδιά, αλλά σε τέτοιες στιγμές βλέπουμε ότι κάποια παιδιά έχουν ανάγκη την υποστήριξη και τη συμπάθειά μας, αλλά όχι μόνο αυτές τις λίγες ώρες που μένουμε μαζί τους, αλλά περισσότερο».

Ερωτηθείς για την κίνηση της ΠΑΕ να στηρίξει εμπράκτως το ίδρυμα απάντησε: «Το επίπεδο αυτής της ομάδας φαίνεται και από τέτοιες στιγμές. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που κάνει μια τέτοια κίνηση η ΑΕΚ, ούτε η τελευταία. Εμείς πάντα θα προσπαθούμε να δείχνουμε την ευαισθησία μας σε τέτοια γεγονότα».

Τέλος όταν του ζητήθηκε να αποκαλύψει ποια υπόσχεση έδωσαν στα μικρά παιδιά, είπε: «Υποσχεθήκαμε σίγουρα ότι θα ξανάρθουμε, ενώ ο Ρόβας υποσχέθηκε σε έναν μικρό φίλο ότι θα βγουν βόλτα μαζί. Καλό είναι αυτό. Θα περάσουν καλά».

Σχετικά άρθρα