Παρελθόν για τον Πανελευσινιακό ο Σκαραφίγκας!

Παρελθόν για τον πάγκο του Πανελευσινιακού αποτελεί ο Γιώργος Σκαραφίγκας. Οι δύο πλευρές, οι «σταχυοφόροι» και ο Καισαριανιώτης κόουτς έλυσαν την συνεργασία τους στην αρχή της έβδομης σεζόν της συμπόρευσης του και μετά τις τρεις ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Basket League. 

Η διοίκηση των «σταχυοφόρων» τονίζει την ανακοίνωση της ότι: «Ο Γιώργος Σκαραφίγκας παραμένει φίλος, αδελφός, μέλος της μεγάλης αθλητικής οικογένειας της Ελευσίνας». Επίσης ενημέρωσε ότι την τεχνική καθοδήγηση του Πανελευσινιακού στην μεθαυριανή (1/11, 17:00) εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Κολοσσό H Hotels για την 4η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, θα έχει ο Λευτέρης Τσαουσίδης.

Η ανακοίνωση του Πανελευσινιακού:

«Είναι η μοίρα του αθλητισμού που θέλει τα πρόσωπα να έρχονται και να παρέρχονται αλλά πάντα μόνο η ομάδα να μένει. Αυτή τη μοίρα ξεγέλασε πολύ η ομάδα του Πανελευσινιακού βρίσκοντας χρόνια πριν στο πρόσωπο του Γιώργου Σκαραφίγκα, τον κατάλληλο άνθρωπο να οδηγήσει ένα Σύλλογο από τη διάλυση σε στιγμές δόξας.

Όταν ο Γιώργος Σκαραφίγκας ήρθε για πρώτη φορά στην Ελευσίνα να αναλάβει ουσιαστικά παρέλαβε μία ομάδα, η οποία κτιζόταν από την αρχή, σχεδόν από το μηδέν. Με σκληρή δουλειά κι αφοσίωση κατάφερε το αδύνατο να γίνει δυνατό! Ο Πανελευσινιακός αναρριχήθηκε από τη Γ” Εθνική στη Β”, αμέσως στη Α2, την οποία και κατέκτησε στη δεύτερη χρονιά παρουσίας του, φθάνοντας στη μεγάλη κατηγορία της Basket League.

Όλα αυτά τα χρόνια, τα γεμάτα αμέτρητα συναισθήματα, δημιούργησαν μία μοναδική σχέση και σύνδεση μεταξύ του Γιώργου Σκαραφίγκα, του Πανελευσινιακού αλλά και ολόκληρης της πόλης της Ελευσίνας. Μοναδική και πολύπλοκη ωσάν να ενώνονται τρεις οικογένειες σε μία! Και ξέρουμε πολύ καλά τι συμβαίνει στις μεγάλες οικογένειες…

Yπήρξαν πάντα δύσκολες στιγμές στο αγωνιστικό μέρος της ιστορία του Πανελευσινιακού. Τις ξεπερνούσε πάντα με χαμόγελο αφού η ομάδα έπαιζε και θα συνεχίσει να παίζει πρώτιστα για τη χαρά του αθλήματος. Όμως ο άνθρωπος, ως ον με αισθήματα, φορτίζεται περισσότερο με τις δύσκολες στιγμές και μπορεί να σπάσει.

Όλη η οικογένεια του Πανελευσινιακού είναι φορτισμένη συναισθηματικά αφού φέτος η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά στην κατηγορία. Επιλογή λοιπόν ήταν να επωμιστεί ο ίδιος ο Σύλλογος την ευθύνη για την ανάταση εκτιμώντας από κοινού με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Σκαραφίγκα ότι ίσως μονόδρομος για το καλό της ομάδας θα ήταν να διαχωριστούν μετά από χρόνια οι σχέσεις.

O Γιώργος Σκαραφίγκας, κοινή συναινέσει με τη Διοίκηση, δεν συνεχίζει πλέον ως προπονητής του Πανελευσινιακού αλλά παραμένει φίλος, αδελφός, μέλος της μεγάλης αθλητικής οικογένειας της Ελευσίνας.Σύσσωμος ο Πανελευσινιακός αλλά και ολόκληρη η πόλη της Ελευσίνας ευχαριστεί το Γιώργο Σκαραφίγκα για τις μεγάλες, όμορφες στιγμές που μας χάρισε. Και είναι απόλυτα σίγουρο ότι κάπου στο μέλλον θα αναλάβει και πάλι να οδηγήσει την ομάδα σε νέες επιτυχίες.

Γιώργο Σκαραφίγκα… Σ” ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

*Εκτός από τον Γιώργο Σκαραφίγκα την παραίτηση τους έκαναν και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου χωρίς να γίνει δεκτή η παραίτηση του Λευτέρη Τσαουσίδη, ο οποίος θα είναι και ο προπονητής της ομάδας στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου».

Σχετικά άρθρα