«Κόσμος και Σλότερ μας έδωσαν αυτοπεποίθηση»!

Τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, τους παίκτες του, αλλά και τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είπε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά τον θρίαμβο επί της Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ.

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς», είπε αρχικά ο κόουτς των «πρασίνων» και τόνισε: «Μου άρεσε πάρα πολύ το κοινό που βοήθησε πάρα πολύ τους παίκτες να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και τα ποσοστά μας ήταν απίστευτα. Εξαιρετικά και σπάνια να τα έχει μία ομάδα. Όλοι έχουν βοηθήσει όχι μόνο ο Σλότερ. Είναι πολύ καλός παίκτης με πολύ καλό σουτ. Είναι καλός στο πικ εν ρολ. Σήμερα έπαιξε βασικά ως σούτινγκ γκαρντ και αυτό τον βοήθησε πάρα πολύ, αν και μπορεί να παίξει και στον «άσσο». Πιστεύω ότι κάναμε τη δουλειά μας σωστά και αυτό είναι το μοναδικό που μ’ ενδιαφέρει».

Σε ερώτηση για την αυτοπεποίθηση που έδειξε απόψε ο Παναθηναϊκός και το γεγονός ότι οι οπαδοί των «πρασίνων» φώναξαν το όνομα του, ο Μαυροβούνιος προπονητής παρατήρησε: «Σε ότι αφορά το πρώτο σκέλος, το εξαιρετικό κοινό βοήθησε πολύ τους παίκτες, αλλά και η ευστοχία του Σλότερ, έδωσε αυτοπεποίθηση σε αυτόν, αλλά και στην ομάδα συνολικά. Εγώ άκουσα μόνο το όνομα του Ομπράντοβιτς που το αξίζει γιατί ένας ζωντανός μύθος για την ομάδα. Οφείλονται πολλά σε αυτόν και δικαιολογημένα αποθεώθηκε».

«Ποτέ δεν κοιτάω τα προβλήματα», απάντησε ο Ιβάνοβιτς σε ερώτηση εάν περίμενε ο Παναθηναϊκός να παίζει τόσο καλά στην αρχή της σεζόν. «Οι παίκτες πρέπει να αγωνίζονται καλά», εξήγησε ο προπονητής των «πρασίνων» και επισήμανε: «Είναι μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός συνηθισμένος στις επιτυχίες. Δεν έχουμε χρόνο για να αποκτήσουμε ρυθμό. Πρέπει να νικάμε από την αρχή».

«Όπως είπα και πριν, είναι λογικό να τυχαίνει αυτής της υποδοχής ο Ομπράντοβιτς», δήλωσε, επίσης, ο Ιβάνοβιτς και υπογράμμισε: «Ακόμα και μνημείο να του σήκωναν θα το άξιζε».

 

Σχετικά άρθρα