Τι πλάκα θα έκανε…

31 Οκτωβρίου 2014

Ήταν η βραδιά που έδειξε ότι το next best thing στο ελληνικό ποδόσφαιρο λέγεται Χρήστος Δώνης . Απίστευτη βελτίωση ανά αγώνα για τον 20χρονο που τείνει να γίνει το πιο σύγχρονο box to box χαφ στην Ελλάδα.

Ήταν η βραδιά που έδειξε ότι ο Εμίρ Μπαϊράμι και ο Ουασίμ Μπούι έχουν δυνατότητες να προσφέρουν πολλά περισσότερα από όσα πενιχρά έχουν δώσει μέχρι τώρα.

Μα κυρίως ήταν η βραδιά του Μάρκους Μπεργκ . Του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της τελευταίας διετίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπήκε ο άνθρωπος με 65 ημέρες αποχής από τους αγωνιστικούς χώρους και έπαιξε 15 λεπτά. Μέσα σε αυτά κατάφερε να πετύχει μια γκολάρα, να πάρει αποβολή αντιπάλου, να βρεθεί άλλη μια φορά σε θέση βολής και να ανοίξει δεκάδες διαδρόμους στους συμπαίκτες του.

Δεν είναι ακόμα ένας καλός σέντερ φορ που ξέρει να σκοράρει. Αυτό το κάνουν και άλλοι. Είναι και δεκάδες άλλα πράγματα μαζί. Παίκτης- ορχήστρα κανονικά και με το νόμο. Η κίνησή του χωρίς τη μπάλα πρέπει να διδάσκεται σε ποδοσφαιρικές σχολές. Η τεχνική του απαράμιλλη.

Η ατυχία με τους τραυματισμούς τον έσπρωξε στην αγκαλιά του Παναθηναϊκού. Σπάνια τύχη για τον Παναθηναϊκό και για τον γνήσιο Έλληνα φίλαθλο.

Τόση τύχη όσο αυτή που είχε ο Ολυμπιακός. Πάρτι σαν το περσινό στο Φάληρο θα έκανε ο Μπεργκ την περασμένη Κυριακή. Ειδικά με τους Αμπιντάλ και Μποτία που λίγο πιέζονταν και έκαναν λάθη, τα οποία έφερναν και σχετική μουρμούρα από την εξέδρα. Με τους υπόλοιπους όλους να ήταν ίδιοι. Ίδιοι αντίπαλοι, ίδιοι οι 10 από τους 11 του Παναθηναϊκού και φυσικά ίδιοι διαιτητές.

Θέλει και τύχη το ποδόσφαιρο. Πού θα πάει, θα γυρίσει και αυτός ο τροχός…

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...