Συναγερμός για την Τρίπολη

Σε πλήρη εγρήγορση για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη είναι άπαντες στον Ολυμπιακό, όπως φάνηκε από την απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι δίπλα στην ομάδα σ΄αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, αλλά και από τα λόγια του Μίτσελ που αφήνει προς το παρόν στην άκρη τον ευρωπαϊκό «τελικό» με την Γιουβέντους και στρέφει την προσοχή της ομάδας του στην αναμέτρηση του Σαββάτου για το πρωτάθλημα. 
 
Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να περάσει δίχως απώλειες ένα από τα πιο δύσκολα ματς της σεζόν, σε μία έδρα που παραδοσιακά τον δυσκολεύει και απέναντι σε μία ομάδα που είναι από τις πιο τεχνικές, δυνατές και ποιοτικές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 
 
Μετά την πρωινή προπόνηση θα γνωστοποιηθεί η αποστολή, με τον Μίτσελ να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες δεν έχει προπονηθεί μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟ και η προσπάθειά του θα είναι να προλάβει το ματς στην Ιταλία. Ο Αλμπέρτο Μποτία δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα της λοίμωξης και δεν είναι έτοιμος, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή τόσο του Νταβίντ Φουστέρ όσο και του Ντελβέν Εντινγκά . Την ώρα που ο Χόρχε Μπενίτες παραμένει για λίγες μέρες ακόμα εκτός πλάνων. 
 
Ο Μίτσελ θα χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Τάσο Αυλωνίτη δίπλα στον Ερίκ Αμπιντάλ στο κέντρο της άμυνας, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί απέναντι στην παλιά ομάδα του ο Κώστας Φορτούνης μετά την εξαιρετική εμφάνισή του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Σέντερ φορ θα παραμείνει λογικά ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος είχε σκοράρει στην Τρίπολη, στο πρώτο ματς του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο διεθνής επιθετικός δουλεύει καλά τις τελευταίες ημέρες και δείχνει αποφασισμένος να ξεπεράσει εμπράκτως το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την ιστορία του πέναλτι στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ. 

Σχετικά άρθρα