Ζουμπουρίδη: «Ο Άρης βιώνει έναν εσωτερικό πόλεμο»

Ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Παναγιώτης Ζουμπουρίδης, σε συνέντευξη του στη NOVA τόνισε πως ο σύλλογος πορεύεται ενιαίος ενώ είπε πως τα τελευταία χρόνια ο Άρης είχε εσωτερικό πόλεμο. Μάλιστα ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα καλώντας τον να είναι δίπλα της.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Είστε ο τρίτος πρόεδρος του ΑΣ Αρη μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Οι σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας αναλαμβάνοντας το σωματείο;

«Καταρχήν, είναι μεγάλη τιμή να υπηρετείς αυτόν τον σύλλογο, διότι μιλάμε για τον μεγαλύτερο σύλλογο της Μακεδονίας κι απ΄ τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα! Ο Αρης, είναι ή ο δεύτερος ή ο τρίτος σύλλογος σε τρόπαια στην Ελλάδα και αυτό τα λέει όλα. Ξέρουμε τι θ΄ αντιμετωπίσουμε, έχουμε μια εικόνα του τι συμβαίνει στην ομάδα και αποφασίσαμε με τους συνεργάτες μου να αναλάβουμε τις τύχες του ΑΣ. Στόχος μας είναι, στα 100 του χρόνια, να μπορέσουμε να τον φέρουμε εκεί που πρέπει».

Πρώτη προτεραιότητα είναι η εξομάλυνση των σχέσεων με το ποδοσφαιρικό τμήμα, με τον κ. Γαλανό, με τον οποίο είχαν προβλήματα οι προηγούμενες διοικήσεις;

«Λογικό είναι να υπάρξει εξομάλυνση των σχέσεων του ΑΣ με το ποδοσφαιρικό τμήμα, διότι η κορωνίδα του συλλόγου είναι το ποδόσφαιρο. Είναι το πιο λαοπρόβλητο και λαοφιλές άθλημα και αυτό που φέρνει τα περισσότερα έσοδα».

Ο Άρης έχει ανάγκη την ηρεμία και την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ των μελών του.

« Ετσι είναι. Τα τελευταία πολλά χρόνια, ο Αρης βιώνει έναν εσωτερικό πόλεμο, έχοντας ως αποτέλεσμα να πέφτει το κάστρο από μέσα. Έτσι πέσαμε! Πρέπει, λοιπόν, αυτό να το αποβάλουμε. Πρέπει οι καινούριες γενιές Αρειανών να εκπέμπουν θετική αύρα».

Η σχέση σας με τον κ. Γαλανό είναι πάρα πολύ στενή. Πόσο θα βοηθήσει αυτό;

« Με τον κ. Γαλανό είδαμε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε και είπαμε να ξεκινήσουμε αυτό το μεγάλο εγχείρημα, δηλαδή την αναγέννηση του Αρη!».

Με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχεδόν όλα τα τμήματα του ΑΣ Αρη, τι σκέφτεστε να κάνετε;

«Τα προβλήματα διαχωρίζονται σε μικρά, μεγάλα και μεγαλύτερα. Θα τα πάρουμε όλα από την αρχή και πιστεύω, όλα με τον χρόνο τους, να ξετυλιχθεί το κουβάρι, να τα αντιμετωπίσουμε και να τα λύσουμε».

Μπορούμε να μιλήσουμε, πια, για ενιαίο Άρη;

«Τώρα ο Αρης είναι ενιαίος και λειτουργεί με μόνο σκοπό την αναγέννησή του».

Η άποψή σας για τον Πάουλο Κάμπος;

«Ο κ. Κάμπος, έχει δείξει τη δουλειά του στον Αστέρα, διότι και τότε όταν ανέλαβε, η ομάδα της Τρίπολης ήταν στη Β΄ Εθνική . Μακάρι όλα να πάνε καλά».

Στον κόσμο του Άρη, τι έχετε να πείτε;

«Ο κόσμος του Αρη, δυστυχώς, έχει μάθει στα δύσκολα, αλλά θα πρέπει να εξακολουθήσει να είναι κοντά στην ομάδα. Ο κόσμος του Αρη κράτησε την ομάδα μέχρι τώρα και είναι αυτός που θα της δώσει ώθηση να επιστρέψει».

Σχετικά άρθρα