Ασημένια Χατζηγεωργίου στο Παγκόσμιο Κολύμβησης

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Γεωργίας Χατζηγεωργίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κολύμβησης Βετεράνων (Masters) της Fina που έγινε στο Μόντρεαλ.

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ ελεύθερο ανάμεσα σε 76 αντιπάλους της!  Ήταν επίσης 4ηστα 100μ ελεύθερο, 5η στα 50μ ελεύθερο και 6η στα 50μ πεταλούδα.

Στο Μόντρεαλ τη συνόδευε ο προπονητής της Αλέξανδρος Κόκκινος. Στην πόλη του Καναδά η ελληνική αποστολή, που είχε την έγκριση της ΚΟΕ, έτυχε θερμής υποστήριξης από την ελληνική ομογένεια και ειδικότερα την ελληνική κοινότητα με τον πρόεδρο της κ. Παγώνη, τον αντιπρόεδρο κ. Βασιλογιάννη και τον πατέρα Δημήτριο  Αντωνόπουλο.

Οι επιτυχίες της όμως είχαν και συνέχεια αντίστοιχο Παναμερικανικό πρωτάθλημα κολύμβησης στην Ουάσιγκτον. Εκεί, εκπροσωπώντας το σωματείο New York Aquatics κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια σε αντίστοιχα αγωνίσματα (50, 100, 200μ ελεύθερο).

Η Χατζηγεωργίου, που είναι προπονήτρια κολύμβησης στη ΝΕ Λαμίας  και τον ΠΑΣΠ Λεωνίδας, τον περασμένο Απρίλη  ήταν 3η (200μ ελεύθερο) στο Χειμερινό Παναμερικανικό πρωτάθλημα κολύμβησης Masters.

Σχετικά άρθρα