Αλέγκρι: «Δεν έχει νόημα να μιλάμε τώρα για Ολυμπιακό»

31 Οκτωβρίου 2014

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ρωτήθηκε για το ματς της Τρίτης κόντρα στον Ολυμπιακός όμως, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως η προσοχή όλων στην Γιουβέντους είναι στραμμένη στο Σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος με την Έμπολι .

«Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας, αλλά δεν έχει νόημα να μιλάμε τώρα για τον Ολυμπιακό. Εστιάζουμε στην Έμπολι, που είναι μια καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, όπως σε κάθε ματς», τόνισε ο προπονητής της "Γιούβε" και εν συνεχεία απάντησε στα σχόλια περί αγωνιστικής κρίσης στην ομάδα του.

«Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Αυτό που έχει σημασία είναι να πάμε και να κερδίσουμε το Σάββατο. Απέναντι στην Τζένοα είχαμε διάθεση, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. Κάθε φορά που χάνει η Γιουβέντους υπάρχει μια αίσθηση πως η ομάδα είναι σε κρίση, αλλά δεν συμφωνώ. Κάνουμε ευκαιρίες, απλώς θα πρέπει να τις εκμεταλλευόμαστε καλύτερα. Είμαστε σε όλους τους στόχους μας και πιστεύω πως αυτή η ομάδα θα πάει μακριά».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ