Δώνης: «Ο Χρήστος έχει πολλά να δώσει»

1 Νοεμβρίου 2014

Ο Γιώργος Δώνης, από την Κύπρο, μίλησε για την έως τώρα πορεία του γιου του, Χρήστου στον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι έχει ακόμα πολλά να δείξει για την αξία του. 

Αναλυτικά δήλωσε στην "Πράσινη":

Για την εξέλιξη του γιου του, Χρήστου:

«Νομίζω πως πρόκειται για τη φυσιλογική εξέλιξη των πραγμάτων όταν μιλάμε για ένα τόσο νέο παιδί. Το περιβάλλον στο οποίο έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια παίζει σημαντικό ρόλο. Οι βάσεις μπήκαν στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, όπου γίνεται εξαιρετική δουλειά. Στη φετινή του πρόοδο είναι σημαντικό και το γεγονός ότι τον πιστεύει πολύ και ο Γιάννης Αναστασίου».

Για τα στοιχεία που έχει βελτιώσει:

«Ο περσινός χρόνος που πήρε τού έδωσε αυτοπεποίθηση. Ο Χρήστος είναι ένα παιδί που όταν αισθάνεται καλά κι άνετα εκεί που βρίσκεται γίνεται και πιο δυνατή προσωπικότητα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, ότι έχει αρχίσει να γίνεται δυνατός και έχει αυτοπεποίθηση. Γιατί τα τεχνικά προσόντα πάντα υπήρχαν. Είναι ακόμα στην αρχή όμως. Έχει πολλά να δώσει»

Για το πώς αισθάνεται που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό:

«Όταν έπαιζε τα πρώτα χρόνια δεν το πίστευα. Όχι γιατί δεν το άξιζε, αλλά γιατί είχα δεθεί με το σύλλογο. Ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος. Πλέον βλέπω ότι έχει την ευκαιρία να αποκτήσει περισσότερες παραστάσεις, παίζοντας στην Ευρώπη και σε ντέρμπι στο πρωτάθλημα. Αυτές θα τον κάνουν και καλύτερο παίκτη».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...