Στάση… η Λίβερπουλ στο Νιουκάστλ (video)

Την ανοδική της πορεία συνέχισε η Νιουκάστλ στην Πρέμιερ Λιγκ και αυτή την φορά θύμα της ήταν η Λίβερπουλ, καθώς νίκησε τους «κόκκινους» με 1-0 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Με τους «κόκκινους» να πραγματοποιούν άσχημη εμφάνιση! Βασικός για τις «καρακάξες» ήταν ο Μεχντί Αμπέιντ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τη Νιούκαστλ στην Πρέμιερ Λιγκ, με μια καλή εμφάνιση. Είχε παίξει μεσοβδομάδα και στη μεγάλη νίκη με 2-0 για το Λιγκ Καπ εκτός έδρας με την Μάντσεστερ Σίτι…

Η Νιουκάστλ έμεινε για 4η αγωνιστική αήττητη και πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη, καθώς προερχόταν από δύο σερί νίκες, εντός με Λέστερ και εκτός με Τότεναμ! Έτσι με 13 βαθμούς πλησίασε την πρώτη πεντάδα. Είναι μάλιστα στο -1 από την Λίβερπουλ η οποία έχασε μετά από σερί 2-2-0, ενώ προερχόταν από το 0-0 με την Χαλ στο «Άνφιλντ». Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα σε 10 αγωνιστικές για τους «κόκκινους» και ο Μάριο Μπαλοτέλι ακόμη δεν έχει πετύχει γκολ στο πρωτάθλημα (έχει ένα στο Τσάμπιονς Λιγκ και ένα στο Λιγκ Καπ)!

Το γκολ για τη Νιούκαστλ πέτυχε ο Αγιόθε Πέρεθ στο 73′. Ο Ισπανός αντικατέστησε τον Παπίς Σισέ στο ημίχρονο και άνοιξε το σκορ από κοντά, έπειτα από αδυναμία του Αλμπέρτο Μορένο να απομακρύνει την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής.

Οι συνθέσεις
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Γιάνμαατ, Τέιλορ, Κολοτσίνι, Ντάμετ, Κόλμπακ, Αμπέιντ, Μουσά Σισοκό, Ομπερτάν (27′ Άαρονς), Σάμι Αμεόμπι (66′ Καμπελά), Παπίς Σισέ (46′ Αγιόθε Πέρεθ).
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ:
Μινιολέ, Γκλελ Τζόνσον, Σκρτελ, Λόβρεν, Τζέραρντ, Τζο Άλεν (66′ Μπορίνι), Χέντερσον, Στέρλινγκ, Αλμπέρτο Μορένο, Κοουτίνιο (80′ Λάμπερτ), Μπαλοτέλι.


Σχετικά άρθρα