Παρελθόν ο Γράφας από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Μετά από τέσσερα ματς στον πάγκο του Απόλλωνα με απολογισμό τρεις ήττες και μία ισοπαλία, ο Θωμάς Γράφας αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Απόλλων ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Θωμά Γράφα. Προηγήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, Βασίλη Ανατολίτη, κατά την οποία αποφασίστηκε ότι ενδεδειγμένη λύση για το καλό της ομάδας και την μελλοντική πορεία της είναι η από κοινού λύση της συνεργασίας, σε απόλυτα φιλικό κλίμα. Η Π.Α.Ε. Απόλλων ευχαριστεί τον Θωμά Γράφα και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».

Μετά την ανακοίνωση, ο πρώην πλέον τεχνικός των «ροσονέρι» δήλωσε στο σάιτ της ΠΑΕ: «Είναι μια απόφαση που λήφθηκε από κοινού, έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα το καλό της ομάδας. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Ανατολίτη για την συνεργασία μας, που ήταν άψογη. Όσο συνεργάστηκα με τον Απόλλωνα, δεν μου έλειψε το παραμικρό. Παράγοντες σαν τον κ. Ανατολίτη κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι στον Απόλλωνα να βρει τον δρόμο του και να πετύχει το καλύτερο δυνατό. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και όσους συνέβαλαν στο έργο μου. Φεύγω σαν φίλος από μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Ήταν τιμή για μένα, που κάθισα στον πάγκο του Απόλλωνα».

Σχετικά άρθρα