Γκολ και θέαμα από την Ατλέτικο (video)

Η Ατλέτικο έφτασε στην τρίτη σερί νίκη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ασκώντας… πίεση στους πρωτοπόρους με 23 βαθμούς, καθώς για την 10η αγωνιστική κατάφερε να επικρατήσει με 4-2 της Κόρδοβα στο «Βιθέντε Καλντερόν», με τους «ροχιμπλάνκος» να προσφέρουν γκολ και θέαμα! Η φιλοξενούμενη έμεινε χωρίς νίκη και με πέντε πόντους είναι στην ζώνη υποβιβασμού…     

Αρχικά, η γηπεδούχος τα βρήκε δύσκολα, αλλά κατάφερε να κάνει το 1-0 με αυτογκόλ του Λούσο στο 43’. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας ισοφαρίστηκε πάντως στο 53’ από τον Γκιλάς!
Για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο 58’ ο Γκριζμάν σκόραρε, έκανε το 2-1 και κατάφερε να διώξει το άγχος από τους συμπαίκτες του και στον κόσμο. Στο 62′ ο Μάντζουκιτς ήταν αυτός που «κλείδωσε» τη νίκη για την Ατλέτικο, καθώς πέτυχε το 3-1, ενώ στο 80’ ο Γκαρθία πέτυχε και 4ο γκολ για τους «ροχιμπλάνκος».
Στο 87’ ο Γκιλάς με το δεύτερό του γκολ, διαμόρφωσε το τελικό 4-2, σκοράροντας για την φιλοξενούμενη… 

Οι συνθέσεις
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Μόγια, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Σικέιρα, Κόκε, Μάριο Σουάρεζ, Γκάμπι (66’ Νίγκεθ), Τουράν (61’ Ραούλ Γκαρσία), Μάντζουκιτς, Γκρίτσμαν (77’ Ροντρίγκες).
ΚΟΡΔΟΒΑ: Χουάν Κάρλος, Πάντιτς, Ινίγκο Λόπεζ, Μπουζόν, Πινίγιος, Φέντε, Λούσο, Γκαράι (77’ Γκόμεζ), Φιντέλ (67’ Βίκο), Γκιλάς, Σίσκο (64’ Ρόσι).


Σχετικά άρθρα