Βετούλας: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Ο Απόλλωνας Πάτρας γνώρισε την ήττα στο Ζηρίνειο κόντρα στην Κηφισιά και ο προπονητής των Πατρινών, Νίκος Βετούλας, είπε πως το πρόβλημα ήταν στα αμυντικά ριμπάουντ.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Ηλία και την ομάδα της Κηφισιάς που νίκησαν δίκαια το παιχνίδι. Εμείς είχαμε τεράστιο πρόβλημα με τα αμυντικά μας ριμπάουντ, καθώς, αν θυμάμαι καλά, είχαμε στο ημίχρονο οκτώ αμυντικά και είχε αντίστοιχα επιθετικά η Κηφισιά. Προσπαθήσαμε με αμυντικό προσανατολισμό στο δεύτερο ημίχρονο να ‘ γυρίσουμε’ το παιχνίδι, ήταν πιο ανταγωνιστική η ομάδα, αλλά στην επίθεση δεν μπορούσαμε να πλησιάσουμε με κάποια άστοχα σουτ που είχαμε.

Είναι ξεκάθαρο πως η απουσία του Σκορδίλη είναι σημαντική για μας, ενώ είχαμε πρόβλημα και τον Γκάλογουεϊ που δεν ήταν συγκεντρωμένος, καθώς είχε πρόταση από ομάδα στην Κορέα. Δεν ξέρω τι θα κάνει η διοίκηση, αλλά δεν μπορεί να συνεχίσει σε μας με αυτή τη νοοτροπία και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε για την επόμενη μέρα. Σίγουρα, θέλουμε ενίσχυση με κάποιους παίκτες. Είναι ξεκάθαρο πως το ροτέισον είναι πολύ μικρό και θα δούμε τη συνέχεια».

Σχετικά άρθρα