Χριστόπουλος: «Είχαμε πολλά απρόοπτα και σημαντικές απουσίες»

Ο Πλατανιάς παραχώρησε ισοπαλία στα Χανιά στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο ωστόσο δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ. Ο τεχνικός του Πλατανία, Γιάννης Χριστόπουλος, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σήμερα θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη γιατί όλοι νιώθαμε ότι θα μας άλλαζε επίπεδο όσον αφορά τον βαθμολογικό πίνακα. Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ από το 1′ ως το 94′. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Δούλεψαν πολύ όλοι και με το μυαλό και με την καρδιά και αυτό είναι σημαντικό. Πέρασαν σχεδόν 45 λεπτά για να φανεί απειλητικός ο αντίπαλος μαζί μας. Εμείς είχαμε υπομονή, καλή κυκλοφορία της μπάλας, δημιουργήσαμε και τις ευκαιρίες και τις προϋποθέσεις για να κάνουμε κι άλλες. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να προηγηθούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι.

Ουσιαστικά δεν απειληθήκαμε αν και υπήρχαν στιγμές που ο αντίπαλος είχε την μπάλα στην κατοχή του. Είχαμε κάποια προβλήματα στην απέναντι περιοχή, πατήσαμε με παίκτες εκεί, αλλά ίσως η τελική πάσα, ίσως η ταχύτητα ή ο υπερβολικός αριθμός των αντιπάλων δεν μας άφησε να τελειώσουμε τις φάσεις όπως θέλαμε. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για να το διαχειριστούμε γιατί είχαμε πολλά απρόοπτα και σημαντικές απουσίες ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα μας έδιναν μεγαλύτερο βάθος»

Για τη συνέχεια: «Τελικά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί. Έχουμε άλλη μία ευκαιρία την άλλη Κυριακή με τον Λεβαδειακό. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να βρούμε στη Λιβαδειά τους δύο βαθμούς που χάσαμε σήμερα».

Για τη μάχη της παραμονής: «Το μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε είναι να πιστέψουμε ότι έχουμε υπερομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες που έρχονται εδώ ή πηγαίνουμε στην έδρα τους να τις ποδοπατάμε. Αυτή τη στιγμή έχουμε μία ομάδα που κάνει αγώνα για να μείνει στην κατηγορία. Χρειάζεται υπομονή, και από τον κόσμο, ο οποίος πρέπει να βγάζει θετική ενέργεια και αν σπρώχνει την ομάδα προς τα εμπρός».

 

Σχετικά άρθρα