Πετράκης: «Τυχεροί που δεν δεχτήκαμε γκολ»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τα Χανιά στο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Ο προπονητής της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιάννης Πετράκης, είπε πως η ομάδα του στάθηκε τυχερή στο πρώτο μέρος που δεν δέχτηκε κάποιο τέρμα.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι σε πολλή καλή κατάσταση και προέρχεται από θετικά αποτελέσματα που έχει πολύ καλή ποιότητα υλικού και βάθος. Στο α’ ημίχρονο δεν ήμασταν εδώ. Δεν ήταν η ομάδα αυτή που έχω στο μυαλό μου. Σταθήκαμε τυχεροί στο α’ ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να είχαμε δεχτεί κάποιο γκολ. Νομίζω ότι τα πράγματα στο β’ ημίχρονο αλλάξανε, είχαμε καλύτερη οργάνωση στο παιχνίδι μας. Παρότι δώσαμε γήπεδο στον Πλατανιά δεν νομίζω να υπήρχε άλλη φάση εκτός από μία και στο διάστημα αυτό αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε κάτι να κάνουμε στην περιοχή του Πλατανιά, που είχαμε κάποιες καλές προϋποθέσεις. Για μένα ο βαθμός αυτός είναι πάρα πολύ σημαντικός. Είναι σημαντικό, που έστω και με τη βοήθεια της τύχης για τρίτο παιχνίδι δεν δεχόμαστε γκολ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον Πλατανιά για τη φιλοξενία που είχαμε και σαν Κρητικός να ευχηθώ στο τέλος της χρονιάς να είναι και αυτοί καλά και εμείς καλά», είπε αρχικά ο Πετράκης.

Για τα οικονομικά της ομάδας: «Ο ΠΑΣ είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα, αυτό που λέτε δεν έχει ισχύ μέσα στην ομάδα. Είμαι τυχερός που είμαι σε μια ομάδα που έχει πολύ καλό κλίμα και καλά παιδιά. Για μένα ο πρόεδρος είναι πολύ καλός άνθρωπος και κάνει κάθε μέρα το καλύτερο που μπορεί για να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της ομάδας. Εγώ δεν συμμερίζομαι αυτή την άποψη».

Σχετικά άρθρα