«Μας έκανε εκπλήξεις ο Χάρης»!

Μόνο ένας γονιός μπορεί να καταλάβει τα συναισθήματα του τόνισε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την νίκη επί του γιού του στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Κόροιβος Αμαλιάδας στο «Παλατάκι».
«Ήταν δύσκολο και ιδιαίτερο ματς», σχολίασε αρχικά ο κόουτς του «Δικέφαλου» και τόνισε: «Προερχόμασταν από μια κακή εμφάνιση και παίξαμε με έναν αντίπαλο που είχε δυνατά χαρακτηριστικά. Σε σύγκριση ασίστ με λάθη, είναι στην τρίτη θέση, έχει καλές επιλογές και μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα από το τρίποντο. Δεν έχει αφήσει κανένα ματς και το ίδιο έκανε και σήμερα. Ήξερε ο κόουτς πώς παίζουμε αλλά και εμείς πώς παίζει περίπου ο Κόροιβος. Οι παίκτες μας βρήκαν ελεύθερα σουτ και ο Απόλλων Τσόχλας έβαλε κάποια δύσκολα καλάθια και μπορέσαμε να ξεκολλήσουμε».
«Ο Χάρης Μαρκόπουλος πήγε σε μια ομάδα Α1 και είναι λογικό να είμαστε αντίπαλοι», είπε για το οικογενειακό… ντέρμπι ο Σούλης Μαρκόπουλος και εξομολογήθηκε: «Είναι μια εξέλιξη σίγουρα… Τα συναισθήματα που αισθάνεται ο κάθε άνθρωπος είναι ιδιαίτερα. Αλλά αισθάνομαι εγώ, άλλα εσείς. Αυτά τα συναισθήματα δεν μπορούν να εκφραστούν. Το τι αισθάνεται ο γονέας για το παιδί, μπορεί να τα καταλάβει όποιος γίνεται γονέας. Ο κόουτς έκανε κάποιες εκπλήξεις στο ματς».
«Η λέξη βαριά για την ήττα από την Λοκομοτίβ δεν αρμόζει», απάντησε σε ερώτηση για ήττα της περασμένης Τρίτης (26/10) ο προπονητής του ΠΑΟΚ και εξήγησε: «Η κάθε ήττα είναι ήττα. Δηλαδή αν χάναμε με ένα καλάθι, τι θα κάναμε; Θα χτυπούσαμε το κεφάλι μας… Σε κάθε ήττα μπορείς να μαθαίνεις».
«Ήταν δύσκολο παιχνίδι γιατί προερχόμασταν από ήττα και είχαμε απέναντι μας μια αξιόμαχη ομάδα», παρατήρησε ο Απόλλων Τσόχλας, ο πρωταγωνιστής της νίκης του «Δικέφαλου» και τόνισε: «Ο Κόροιβος δεν μας άφησε να ξεφύγουμε και να έχουμε εύκολο βράδυ και επειδή ήμασταν συγκεντρωμένοι στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Είναι χαρακτηριστικό μας ότι είμαστε ομάδα με πλουραλισμό και κάθε φορά πρέπει να βγαίνει κάποιος μπροστά σε επίθεση και άμυνα. Την δουλειά την έκαναν όλα τα παιδιά, όχι μόνο εγώ. Σίγουρα σε μια δεύτερη χρονιά σε μια ομάδα, έχεις περισσότερο αυτοπεποίθηση. Νιώθουμε την πίεση των συνεχόμενων αγώνων. Ελπίζω και μετά τον Δεκέμβρη να έχουμε δύο ματς. Γι’ αυτό χτίστηκε η ομάδα για να αντέχει στην κούραση».

Σχετικά άρθρα