Προσήλωση σε Γιούβε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός άφησε άλλους δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στην Τρίπολη, κάνει το χειρότερο ξεκίνημά του και κινδυνεύει να μείνει πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή, αλλά πλέον είναι υποχρεωμένος να βάλει άνω τελεία στα της Superleague και να στρέψει την προσοχή του στον καθοριστικό αγώνα της Τρίτης με την Γιουβέντους στην Ιταλία, στον οποίο ένα θετικό αποτέλεσμα για την ελληνική ομάδα θα της προσφέρει τη δυνατότητα να προκριθεί και φέτος στους 16 της διοργάνωσης. 
 
Στην ομάδα υπάρχει απογοήτευση για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να νικήσει τον Αστέρα, να αξιοποιήσει ευκαιρίες, αριθμητική και αγωνιστική υπεροχή, αλλά και για τη συνεχιζόμενη αδυναμία της απέναντι σε κλειστές άμυνες στο πρωτάθλημα. Αλλά το σύνθημα στον Ολυμπιακό είναι ότι μέχρι την Τρίτη «δεν ασχολούμαστε με τίποτε άλλο παρά μόνο με το ματς κόντρα στην Γιουβέντους». Για το θόρυβο σχετικά με τη διαιτησία, από τον Ολυμπιακό εκφράζεται η απορία για τις αντιδράσεις άλλων ομάδων εκτός από τον ίδιο τον Αστέρα, ενώ θεωρείται σωστή η απόφαση της αποβολής του Μάσα βάσει του κανονισμού. 
 
Ο Μίτσελ περιμένει να δει την κατάσταση των παικτών που προέρχονται από τραυματισμούς ενόψει Γιουβέντους. Όχι μόνο των Ντομίνγκες, Αφελάι, Μποτία και Εντινγκά που δεν έπαιξαν στην Τρίπολη, αλλά και του Κώστα Μήτρογλου ο οποίος είχε ενοχλήσεις απο ένα χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με τον Αστέρα. 
 
Με ενδιαφέρον αναμένονται τα ιατρικά νέα και από την αντίπαλο του Ολυμπιακού, διότι η Γιουβέντους έχει πρόβλημα με τους Ογκμπόνα και Ασαμόα που τραυματίστηκαν στο ματς με την Έμπολι και είναι αμφίβολοι για την Τρίτη. 
 
Σήμερα θα γίνει προπόνηση και ανασύνταξη στο Ρέντη, ενώ θα γίνει γνωστός και ο διαιτητής της αναμέτρησης. Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας με πτήση τσάρτερ για το Τορίνο

Σχετικά άρθρα