Αμπέιντ: «Έμαθα πολλά στον Παναθηναϊκό»

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν της Νιούκαστλ, Μεχντί Αμπέιντ, σε συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι του βρετανικού συλλόγου, με αφορμή το γεγονός ότι ήταν ο MVP της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ, τόνισε πως ο δανεισμός του στο Παναθηναϊκό του έκανε καλό.
Ο Αλγερινός τόνισε πως απολαμβάνει τη συμμετοχή του στην Πρέμιερ Λιγκ και ότι για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο δούλεψε σκληρά σε Σεντ Τζόνστον και Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά:
«Δεν ξέρετε το πόσο χαρούμενος είμαι που παίζω σ’ αυτό το σύλλογο, αλλά δεν θα ήμουν τόσο καλός ειδικά στο ματς με τη Λίβερπουλ, αν δεν με βοηθούσαν οι συμπαίκτες μου», είπε αρχικά ο Αμπέιντ.
«Τα 4 τελευταία χρόνια δεν ήταν εύκολα για μένα, ήμουν υπομονετικός, δούλευα κάθε μέρα για να πετύχω και τώρα απολαμβάνω τη συμμετοχή μου στην Πρέμιερ Λιγκ. Ωρίμασα ως παίκτης και ως άνθρωπος, δούλεψα σκληρά και οι δανεισμοί σε Σεντ Τζόνστον και Παναθηναϊκό μου έκαναν καλό. Ηταν καλή εμπειρία για μένα, έμαθα πολλά και σήμερα είμαι ευτυχισμένος που παίζω στη Νιούκαστλ».
Και ολοκλήρωσε λέγοντας πως «Θέλω να παίζω εναντίον μεγάλων παικτών, να μαθαίνω καθημερινά νέα πράγματα, είμαι χαρούμενος γι’ αυτό που πέτυχα κόντρα στη Λίβερπουλ, αλλά συνεχίζω να δουλεύω».

Σχετικά άρθρα