Όλος ο διάλογος Χαρδούβελη-Σόιμπλε και οι αντιδράσεις

3 Νοεμβρίου 2014

Με το απαξιωτικό έως ενοχλημένο «δεν μας ενδιαφέρουν τα εσωτερικά σας, ούτε καν οι ανάγκες σας για εκλογές» προσγείωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφανγκ Σόιμπλε τον Έλληνα ομόλογό του κατά τη συνάντηση που είχαν στο Βερολίνο την περασμένη Τετάρτη. 

Όταν ο Γκίκας Χαρδούβελης ζήτησε σεμνά και διστακτικά από τον πανίσχυρο «γκουρού» της ευρωπαϊκής οικονομικής διπλωματίας να συναινέσει στην παροχή οξυγόνου προς την Ελλάδα με τη φράση «θέλουμε ανάσες για να διατηρηθεί η κοινωνική και πολιτική σταθερότητα», ο Β. Σόιμπλε ήταν αφοπλιστικός: «Τελειώστε με όσα έχετε δεσμευτεί, διαφορετικά θα χάσετε και τα χρήματα της τελευταίας δόσης του δανείου από την τρόικα».

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Realnews

                 


Το πρωτοσέλιδο της Realnews με τίτλο «Τα τελεσίγραφα του κυρίου Σόιμπλε», η οποία αποκάλυψε τον «καυτό» διάλογο του Γερμανού υπουργού Οικονομικών με τον Έλληνα ομόλογό του, Γκ. Χαρδούβελη, προκάλεσε αντιδράσεις.

Με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Οικονομικών έσπευσε να διαψεύσει το δημοσίευμα, αναφέροντας: 

«Ο Υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα της εφημερίδας Real News που αναφέρεται στη συνάντηση με τον Γερμανό ομόλογό του Βόλφανγκ Σόιμπλε στο Βερολίνο.

Ο διάλογος ανάμεσά τους, που δημοσιεύει η εφημερίδα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι αποκύημα φαντασίας».

Η εφημερίδα επιμένει στο ρεπορτάζ, το οποίο είναι διασταυρωμένο.

Άλλωστε, η συνέντευξη της προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών της Γερμανικής Βουλής, Ινγκριντ Αρντ-Μπράουερ στη Realnews, διαψεύδει το υπουργείο Οικονομικών.


Real.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....