10 μήνες φυλάκιση σε διάσημη Τουρκάλα ηθοποιό για ναρκωτικά

3 Νοεμβρίου 2014

Τη Νεχίρ Ερντογάν τη γνωρίσαμε μέσα από το «Son».
Η Τουρκάλα ηθοποιός είχε μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη, αφού κατηγορήθηκε για χρήση ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών. Πριν από λίγες ημέρες έγινε η δίκη και ο δικαστής επέβαλε στην ηθοποιό δέκα μήνες φυλάκιση με αναστολή. Η Νεχίρ Ερντογάν στη δίκη υποστήριξε ότι ουσίες δοκίμασε μια φορά στο Άμστερνταμ, ενώ στην Τουρκία δεν είχε κάνει χρήση και ζήτησε την αθώωσή της. Ο δικαστής όμως είχε αντίθετη άποψη και δεν πίστεψε τα όσα ισχυρίστηκε η Νεχίρ. Βέβαια, εάν η ηθοποιός δεν υποπέσει σε άλλο αδίκημα για τα επόμενα πέντε χρόνια, δεν θα φυλακιστεί.

Συλλήψεις 48 διασήμων
Στο πλαίσιο της μεγάλης επιχείρησης έρευνας που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Τουρκία, συνελήφθησαν διάσημοι καλλιτέχνες στη χώρα, πολλοί από τους οποίους είναι γνωστοί και στη χώρα μας.
Συνελήφθησαν συνολικά 48 άτομα, εκ των οποίων οι 26 συλλήψεις αφορούν ηθοποιούς που γνωρίζουν επιτυχία και στην Ελλάδα, λόγω της προβολής τουρκικών σίριαλ.Οι ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση σε αστυνομικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης, αφού πρώτα υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις. Μετά την απολογία τους στον εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι δίκες τους θα γίνουν μέσα στο επόμενο διάστημα.
Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη γνωστών ηθοποιών και μουσικών, μεταξύ των οποίων ο Κενάν Ιμιρτζαλίογλου (που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Καρανταγί» και στο «Εζέλ»), ο Μουράτ Γιλντιρίμ (γνωστός ως Σάββας από το «Έρωτας και Τιμωρία»), η σύζυγός του Χουρτζίν Τερζίογλου (γνωστή ως Αζάντ από το «Εζέλ»), ο Ενκίν Αλτάν (γνωστός ως Χαλίλ από το «Σον»), η Νεχίρ Ερντογάν (διάσημη από τον ρόλο της Αϊλίν στο «Σον»), ο Ιλκέρ Αξούμ (από τον «Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή»), ως μέρος των εφόδων που έγιναν στην Κωνσταντινούπολη, την Άγκυρα και τη Σμύρνη, αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Hürriyet.

 Πηγή:axortagos.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ