Τα άστρα σήμερα συμβουλεύουν: Θες να αναζωπυρώσεις τη σχέση σου; σήμερα μπορείς!

3 Νοεμβρίου 2014

Αφροδίτη εξάγωνο με Πλούτωνα και Άρης εξάγωνο με Ποσειδώνα

Στις 2 Νοεμβρίου 2014 δυο θετικές όψεις εξαγώνου σχηματίζονται με διαφορά λίγων λεπτών στον ουράνιο θόλο που υπόσχονται να κάνουν λίγο πιο όμορφη την καθημερινότητα όλων μας. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στη 01:09 και το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα στη 01:43.

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Η πρώτη όψη πρόκειται να επηρεάσει θετικά όλες τις σχέσεις και να τους προσδώσει περισσότερο πάθος, ενώ συμβάλλει και στην αναζωπύρωση σχέσεων που έχουν κλονιστεί, οι οποίες μπορούν τώρα να μπουν σε πιο γερές βάσεις. Επιπλέον, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα ευνοεί και οικονομικά ζητήματα, που μπορούν να πάρουν μια καλύτερη τροπή.

Άρης εξάγωνο με Ποσειδώνα

Από την άλλη, το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα μας κάνει περισσότερο ρομαντικούς, χωρίς όμως να μας στερεί την απαιτούμενη ενέργεια για την πραγματοποίηση του όποιου στόχου μας. Με λίγα λόγια, το πάθος και ο ρομαντισμός συνυπάρχουν αρμονικά και δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για κάθε επιδίωξή μας.
 
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τις παραπάνω όψεις είναι αυτά της Γης (ΤαύροιΠαρθένοιΑιγόκεροι) καθώς και του Νερού (Καρκίνοι,Σκορπιοί και Ιχθείς).

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα, Άρης σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, τα δυο ευνοϊκά εξάγωνα που σχηματίζονται στις 2 Νοεμβρίου, επηρεάζουν θετικά τα επαγγελματικά και οικονομικά σου και συνιστούν να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα προκειμένου να ωφεληθείς, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες που ίσως είναι δύσκολο να διακρίνεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Άρης με τον Ποσειδώνα, συνιστά να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου, που μπορεί να αποτελέσει τον καλύτερο σύμβουλό σου. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, πέρα από την οικονομική ανάκαμψη που μπορεί να σου φέρει, εγγυάται ευχάριστες εξελίξεις και στην προσωπική σου ζωή, όπου αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την αμέριστη συμπαράσταση του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένα πάθος μπορεί να αναβιώσει αυτές τις μέρες

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ