Κάμπος κι επίσημα στον Άρη

Προπονητής του Άρη είναι και επίσημα ο Πάουλο Κάμπος καθώς το ποδοσφαιρικό τμήμα των “κίτρινων” ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο τεχνικό. Ο Κάμπος βρέθηκε το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου και συμφώνησε σε όλα με τον Γιώργο Γαλανό ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνησή του στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Η ανακοίνωση:

“Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Πάουλο Λουίς Κάμπος.

Ο 57χρονος έμπειρος Βραζιλιάνος τεχνικός βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία και συμφώνησε σε όλα με τον επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Γιώργο Γαλανό, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Πάουλο Λουίς Κάμπος, ο οποίος το απόγευμα θα προπονήσει για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1957 στο Νιτερόι του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ως προπονητής έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες με επιτυχία, ενώ στη χώρα μας είναι γνωστός από τη θητεία του στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης (2006-2008) και του Ατρομήτου. Τελευταία του ομάδα ήταν η Αλ Χιλάλ του Σουδάν”.

Σχετικά άρθρα