Χάνει και Παναθηναϊκό ο Μακ

Η εκτός έδρας νίκη επί του Εργοτέλη είχε και… απώλειες για τον ΠΑΟΚ. Ο Ράζβαν Ρατς και ο Ρόμπερτ Μακ αποχώρησαν τραυματίες από την αναμέτρηση στο Ηράκλειο και σήμερα οι δύο ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Ο Ρουμάνος έχει υποστεί μια διάταση με οίδημα στον αριστερό προσαγωγό και δεν υπολογίζεται από τον Άγγελο Αναστασιάδη για το ματς της Πέμπτης κόντρα στη Φιορεντίνα . Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση θα εξαρτηθεί από την αντίδραση του οργανισμού του στη θεραπεία, στην οποία υποβάλλεται από το απόγευμα της Δευτέρα.

Όσον αφορά στον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό, υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο και ο χρόνος απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του “Δικεφάλου” υπολογίζεται στις 7-10 ημέρες. Αυτό σημαίνει πως ο Μακ θα απουσιάσει σίγουρα από τον αγώνα με τους “Βιόλα” ενώ μόνο με… θαύμα θα προλάβει το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης με τον Γιάννη Σκόνδρα να φοράει ποδοσφαιρικά παπούτσια για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και ακολούθησε μέρος της προγράμματος.

Η προπόνηση της Τρίτης (04.11) έχει προγραμματιστεί για τις 17:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Σχετικά άρθρα