“Χ”άλια…

Τραγικό θέαμα από Καλλονή και Λεβαδειακό που έμειναν στο 0-0, βαθμός που περισσότερο εξυπηρετεί του φιλοξενούμενους.  Αποβλήθηκε ο Μαντζουράκης στο 35′

Α’ Ημίχρονο: Πολύ τραχύ 45λεπτο με τη δύναμη στα μαρκαρίσματα να είναι το έμβλημα του ματς Η Καλλονή είχε τον έλεγχο αλλά ο Λεβαδειακός δεν κλείστηκε στο καβούκι του και από νωρίς προσπάθησε να απαντήσει στις επιθέσεις των γηπεδούχων. Λίγες φάσεις στο ματς και πολύ χαμηλή ποιότητα για τα ουδέτερο μάτι. Η πρώτη της Καλλονής ήρθε από την έμπνευση του Μανούσου να σουτάρει από μακριά και να οδηγήσει τον Σηφάκη σε θεαματική επέμβαση. Είχε προηγηθεί η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ναβάρο, άουτ. Στο 23′ ο Λεβαδειακός απάντησε με το σουτ του Κονέ . Από εκεί και μετά πολλά τα μαρκαρίσματα και ακόμα περισσότερα τα νεύρα με τον Δασκαλόπουλο να αρχίζει να μοιράζει κάρτες. Ο διαιτητής της αναμέτρησης είχε πολλή δουλειά και έγινε το επίκεντρο του ματς όταν στο 35′ απέβαλε τον Γιάννη Μαντζουράκη για διαμαρτυρία. Ακολούθησε ένα τρίλεπτο με νεύρα μέχρι ο τεχνικός της Καλλονής να αποχωρήσει από το γήπεδο. Στα λεπτά που απέμειναν η Καλλονή κατάφερε αν απειλήσει άλλη μία φορά από στημένη φάση με την κεφαλιά του Αντέτζο να περνάει εκτός εστίας.

Β’ Ημίχρονο: Η Καλλονή το έψαξε περισσότερο, αλλά, αυτή τη φορά δεν είχε ουσία στην προσπάθειά της, παρά το γεγονός ότι διατήρησε για ακόμη μία φορά την εστία της ανέπαφη αγωνιζόμενη στο γήπεδό της. Ελάχιστες φάσεις, κουραστικό θέαμα με την τακτική να κυριαρχεί πλήρως. ΟΙ φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 46′ με τον Σοτέλο, ο οποίος υποχρέωσε το Χογκ σε επέμβαση. Στο 57′ ο Καλτσάς έπιασε το μακρινο σουτ για να διώξει ο Σηφάκης, ενώ στο 67′ ήρθε η καλύτερη στιγμή της Καλλονής. Αό τη σέντρα του Ναβάρο ο Αναστασιάδης δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά όπως θα ήθελε από ευνοϊκή θέση. Οι δύο ομάδες παρέμειναν νευρικές και άσχτοχες στην τελική προσπάθεια μέχρι το κλείσμο του ματς. Χαρακτηριστικότερη όλων η φάση του Βούκτσεβιτς στο 90’+3′. Ο Λεβαδειακός είχε την ευκαιρία να κλέψει το τρίποντο αλλά ο επιθετικός του σούταρε άστοχα από πολύ ευνοϊκή θέση.

Που κρίθηκε: Στην αδυναμία και των δύο να δημιουργήσουν φάσεις, πέραν τον μακρινών σουτ. Πολύ κακό ματς.

Παίκτης από χρυσάφι: Ο Σηφάκης! Όποτε χρειάστηκε ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού κράτησε τους κινδύνους μακριά από την εστία του.

Η σφυρίχτρα: Πολλές κίτρινες από τον Δασκαλόπουλο, οι περισσότερες δικαιολογημένες. Στο 82′ η Καλλονή ζήτησε ένα πέναλτι αλλά στο ριπλέι φαίνεται ότι ο Λεοζίνιο περισσότερο εκβιάζει την πτώση, παρά υπάρχει παράβαση.

Καλλονή (Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλιός, Αντέτζο, Πιπίνης, Καλτσάς, Κεϊτά (73′ Στεφάνοβιτς), Λοεζίνιο, Μανούσος, Ναβάρο (76′ Αγρίτης), Χουάνμα (85′ Κύπρου).

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Σηφάκης, Γεωργιάδης (50′ Νικολακάκης), Μαχαίρας, Κώτσιος, Ζιτό, Κονέ, Σάντσες, Πίντερ, Ορτέγκα (62′ Βούκσεβιτς), Μπορνταγκαράι, Σοτέλο (83′ Μάντζιος).

Κάρτες: 10′ Πιπίνης, 26′ Λεοζίνιο, 32′ Καλτσάς, 44′ Αναστασιάδης, 64′ Μανούσος/3′ Μαχαίρας, 14′ Ορτέγκα, 66′ Σάντσες

Σχετικά άρθρα