Υπέρβαση πρόκρισης

Έφταση η ημέρα για τη μεγάλη προσπάθεια του Ολυμπιακού να πληγώσει ξανά την Γιουβέντους, αυτή τη φορά μέσα στην έδρα της στο Τορίνο
 
Με θετικό αποτέλεσμα απόψε (21.45, NOVA 2, REAL FM, live pamesports.gr) ο Ολυμπιακός κάνει το πιο μεγάλο βήμα για να προκριθεί στους 16 του Champions League για δεύτερη στη σειρά σεζόν. Εάν δεν χάσει από την Γιουβέντους θα την κρατήσει πίσω στη βαθμολογία και με μια νίκη επί της Μάλμε στο Φάληρο θα είναι σίγουρα στη νοκ άουτ φάση. 
 
Ο Μίτσελ δήλωσε ότι οι ευκαιρίες είναι για να τις αρπάζεις κι ο Ολυμπιακός κάτι τέτοιο θα προσπαθήσει να κάνει σήμερα κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα, με σπουδαίους παίκτες, πάμπλουτη και με καυτή έδρα. Άλλωστε κάθε χρόνο εδώ και 8 διοργανώσεις, ο Ολυμπιακός πάντοτε παίρνει ένα αποτέλεσμα εκτός έδρας στον όμιλο. 
 
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι παρών στο σημερινό επίσημο γεύμα που θα παραθέσει η Γιουβέντους, ενώ θα είναι δίπλα στον Ανιέλι στο γήπεδο, καθώς είναι προσκεκλημένος του προέδρου της ιταλικής ομάδας. 
 
Ο κόσμος του Ολυμπιακού, περίπου 2.000 άνθρωποι, φτάνει σήμερα με οδικές εκδρομές και με τσάρτερ και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσει την ομάδα. 
 
Για την 11άδα ο Μίτσελ δεν αποκάλυψε τις σκέψεις του. Για την άμυνα σίγουροι είναι οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μασουακού, ενώ ο Μποτία με τον Αμπιντάλ είναι επικρατέστεροι έναντι Αυλωνίτη, Σιόβα. 
 
Στο κέντρο και στην επίθεση υπάρχουν 8 παίκτες για τις 6 θέσεις. Οι Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Μανιάτης, Κασάμι, Αφελάι, Φουστέρ, Τσόρι και Μήτρογλου
 
Διαιτητής θα είναι ο Άγγλος Μάρτιν Άτκινσον. 

Σχετικά άρθρα