Σπάθας: «Δεν υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος»

Ο Ηλίας Σπάθας σε συζήτηση με ανθρώπους του περιβάλλοντός του τονίζει ότι δεν υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος στο ματς της Τρίπολης, ενώ διερωτάται αν τελικά δεν είναι εκείνος ο στόχος.
O ίδιος έλεγε στο περιβάλλον του σύμφωνα με το “Goal” πως:
«Στην Ελλάδα µας πυροβολούν πριν ακόµη αρχίσουν τα παιχνίδια, όποτε σκεφτείτε τι συµβαίνει µετά. Ολες οι οµάδες διαµαρτύρονται για τους διαιτητές. Σήµερα κερδίζουν και είναι ευχαριστηµένοι, αύριο χάνουν και φωνάζουν. Δεν αποτελώ λοιπόν εξαίρεση του κανόνα» λέει τις τελευταίες µέρες στο περιβάλλον του ο Πειραιώτης ρέφερι, διερωτώµενος µάλιστα «µήπως δεν χτυπάνε εµένα;», χωρίς να δίνει περαιτέρω διευκρινίσεις επ’ αυτού…
Από κει και πέρα για το περιβόητο παιχνίδι της Τρίπολης ο Σπάθας προσπαθεί να επιχειρηµατολογήσει λέγοντας ότι «δεν υπάρχει καµία αλλοίωση αποτελέσµατος. Δεν καταλογίστηκε κανένα ανύπαρκτο πέναλτι ούτε ακυρώθηκε κάποιο καθαρό γκολ».
Προσθέτει δε (πάντα σε συζητήσεις µε ανθρώπους του περιβάλλοντός του) ότι «όσοι µετέχουν σε ένα παιχνίδι, από παίκτες µέχρι προπονητές και διαιτητές, ενδέχεται να κάνουν λάθη. Κανένας δεν είναι αλάνθαστος. Μην κρίνουµε έναν διαιτητή από ένα παιχνίδι. Θα κριθεί στη διάρκεια. Ας τους δίνουµε χρόνο πριν τους κρίνουµε. Προσωπικά, βλέπω τα παιχνίδια που διευθύνω δύο και τρεις φορές για να µαθαίνω από τα σωστά και τα λάθος σφυρίγµατα. Το ίδιο θα κάνω και µε το Αστέρας Τρίπολης – Ολυµπιακός».
Το απόλυτο… τρολάρισµα πάντως στην ιστορία του Σπάθα (έστω κι αν ο ορισµός είχε γίνει 20 µέρες πριν) είναι πως πάνω που δέχεται τις… πέτρες του αναθέµατος από την ποδοσφαιρική κοινή γνώµη ετοιµάζεται για επιπρόσθετος βοηθός του Τάσου Σιδηρόπουλου στον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Τσάµπιονς Λιγκ!

Σχετικά άρθρα