Ξεχρεώνεται το Ράλι Ακρόπολις 2014

Μπορεί να διανύουμε χαλεπούς καιρούς στα δημόσια οικονομικά, εντούτοις βρίσκονται χρήματα για να στηριχθεί ο ελληνικός μηχανοκίνητος αθλητισμός.

Χθες, αναρτήθηκε στον ιστότοπο diavgeia.gov.gr του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, η έγκριση απόφασης Επιχορήγησης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΑΔΑ: ΩΧΗΟΓ -9ΦΟ, 03/11/2014) προς την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος με το ποσό των 180.000 €.

Από το ποσό αυτό, 170.000€ θα εκχωρηθούν από την ΟΜΑΕ στην Eurosports Events, ως promoter του ERC της FIA, για την κάλυψη του παραβόλου του Ράλλυ Ακρόπολις του 2014, ενώ τα υπόλοιπα θα καλύψουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες της Ομοσπονδίας.

Μετά την εξέλιξη αυτή ολοκληρώνεται η δέσμευση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του υπουργού, Ιωάννη Αδριανού και υπό προϋποθέσεις μπορούμε να ελπίζουμε στη διατήρηση του «εθνικού» μας αγώνα, του Ράλλυ Ακρόπολις, στο διεθνές ημερολόγιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι.

Η παραπάνω εξέλιξη είναι αποτέλεσμα πολύμηνης και κοπιαστικής προσπάθειας των στελεχών της ΟΜΑΕ, που επιτέλους κατάφεραν να πείσουν τους Πολιτειακούς παράγοντες να αντιμετωπίζουν το άθλημα του μηχανοκίνητου  αθλητισμού με το σεβασμό και την φροντίδα που απολαμβάνει το σύνολο του αγωνιστικού αθλητισμού στη χώρα μας.

πηγή: driveandtravel.gr

Σχετικά άρθρα