Oι ερωτικές προβλέψεις του Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια!

4 Νοεμβρίου 2014
Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Νοέμβριο στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;

Κριός

Δεσμευμένος
Ο Νοέμβριος φλογερέ Κριέ μπαίνει με πάθος και ανεβάζει την λίμπιντο στα ύψη. Η Αφροδίτη ως τις 16/11 θα βρίσκεται στον ανυπέρβλητα ερωτικό Σκορπιό και η σεξουαλική σου ζωή θα σου προσφέρει στιγμές ονειρεμένες! Στη συνέχεια εισέρχεται στον εξωστρεφή και θετικό Τοξότη και θα αναζητάς ο έρωτας να συνδυαστεί με ταξίδια, χαρούμενες επεκτάσεις και νοητικές δραστηριότητες. Γύρω στις 20/11 το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον πλανερό Ποσειδώνα δείχνει ότι είναι πιθανόν να εμφανιστούν σύννεφα στη σχέση σου, εξαιτίας αμετροέπειας, ασυνέπειας ή ανευθυνότητας. Στις 22/11 ο Ήλιος που κυβερνά τον 5ο σου ηλιακό οίκο που αφορά την αισθηματική ζωή εισέρχεται στον αισιόδοξο Τοξότη που αγαπά να φιλοσοφεί τα πράγματα και να εστιάζει στα θετικά. Ως εκ τούτου, αν και καιρικά θα κάνει κρύο, στην αισθηματική σου ζωή θα επικρατεί καλοκαίρι! Οι πιο θετικές μέρες για τα ερωτικά σου είναι 2/11, 11/11 και 27/11. Προσοχή χρειάζεται γύρω στις 13/11, 18/11, 20/11 και 27/11.

Αδέσμευτος
Με τον Δία τον πλανήτη της τύχης στο ζώδιο του Λέοντα ως το καλοκαίρι του 2015 στην ερωτική σου ζωή θα πνέει ούριος άνεμος! Οι ευκαιρίες στην έρωτα πολλαπλασιάζονται συνεχώς με εσένα να κυνηγάς την καλύτερη επιλογή. Αυτόν τον μήνα, με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού ως τις 16/11 ερωτικά θα σε έλκει το μυστήριο και πρόσωπα με δυνατό σεξαπίλ. Το πρώτο τριήμερο του Νοέμβρη το αστρολογικό σκηνικό φιλοξενεί συναρπαστικές όψεις για αισθηματικά θέματα και είναι πιθανή η δημιουργία ενός ερωτικού ειδυλλίου. Έπειτα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον θετικό Τοξότη και στην ερωτική σου ζωή θα ανοιχτούν νέοι ορίζοντες. Σε χώρους που σχετίζονται με τον αθλητισμό, τη γνώση, το εξωτερικό, τη διασκέδαση ή τη δικαιοσύνη μπορεί να γεννηθεί ένας έρωτας. Ωστόσο, θα χρειάζεται να προσέξεις τις επιλογές σου και να μην ξοδέψεις ενέργεια σε πρόσωπα που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου ιδιαίτερα γύρω στις 13/11, 18/11, 20/11 και 27/11. Οι καλύτερες μέρες για τα ερωτικά σου είναι 2/11, 11/11 και 27/11.

 

Ταύρος

Δεσμευμένος
Ο Νοέμβριος ξεκινά με την Αφροδίτη στον 7ο ηλιακό οίκο ως τις 16/11 να υπόσχεται έντονο ερωτισμό και δυνατές συγκινήσεις στη σχέση σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ισχυρό Πλούτωνα στις 2/11 δείχνει πάθος και την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά. Ίσως, να αισθανθείς ότι η σχέση σου βρίσκεται σε μια βάση θετικής αναδημιουργίας! Στις 16/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον πύρινο Τοξότη και στην ερωτική ζωή θα επικρατεί κλίμα χαράς και αισιοδοξίας. Πιθανόν, να μπορέσετε να κάνετε μαζί πράγματα που σας ευχαριστούν χάρη σε κάποια χρήματα που θα λάβεις ως δώρο, επίδομα ή μπόνους. Στις 20/11 η Αφροδίτη συναντά τον νεφελώδη Ποσειδώνα και πιθανόν να νιώσεις ότι η αβεβαιότητα ή κάποιος πειρασμός απειλεί τη σχέση σου. Το θετικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 27/11 υπόσχεται ξαφνικά θετικά γεγονότα που θα φέρουν τη χαρά και την ευτυχία στην αισθηματική σου ζωή. Οι πιο θετικές μέρες του μήνας είναι 2/11, 9/11, 20/11.

Αδέσμευτος
Η παρουσία του Κρόνου στο απέναντί σου ζώδιο τον Σκορπιό σε ωθεί να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός και απαιτητικός σε αισθηματικά ζητήματα, ιδιαίτερα αν είσαι Ταύρος του 3ου δεκαημέρου. Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό ως τις 16/11 θα έλκεσαι από άτομα που έχουν αστείρευτο βάθος και θα σου δίνουν την αίσθηση ότι δεν ενδιαφέρονται για κάτι επιδερμικό ή επιπόλαιο. Πολύ πιθανόν γύρω στις 2/11 που η Αφροδίτη σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα να δημιουργήσεις μια σχέση δυνατή ή με καρμικό χαρακτήρα. Γύρω στις 13/11 η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου δείχνει ότι πιθανόν να περάσεις από κάποιο τεστ κάποιο φλερτ ή πρόσωπο που σου προκαλεί έντονο ενδιαφέρον. Στις 16/11 η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο, εισέρχεται στο μεταβλητό ζώδιο του Τοξότη και θα αρχίσεις να αναζητείς μια πιο αισιόδοξη διάσταση στον έρωτα χωρίς ωστόσο να ανοίγεις τα χαρτιά σου. Στις 20/11 είναι πιθανές κάποιες διαψεύσεις ή παρεξηγήσεις στον αισθηματικό τομέα ενώ στις 27/11 η συναρπαστική όψη Αφροδίτης – Ουρανού δείχνει έναν κεραυνοβόλο και ερωτικές εκπλήξεις!

 

Δίδυμοι

Δεσμευμένος
Ο Νοέμβριος σηκώνει αυλαία με την Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο να δείχνει ότι η καθημερινή σου ζωή θα χρωματίζεται θετικά από χαρούμενα γεγονότα και συνάμα έντονες και βαθιές στιγμές έρωτα και ευτυχίας. Είναι πιθανόν, στις αρχές του μήνα να λάβει χώρα ένα πολύ ευχάριστο γεγονός σε σχέση με το ταίρι σου που θα βάλει τη σφραγίδα της χαράς στη ρουτίνα σου. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στις 16/11 στον Τοξότη ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση σου που θα γραφτεί με χαρούμενες και αισιόδοξες αποφάσεις. Ταξίδια, εκδρομές και έξοδοι θα ανανεώσουν την σχέση ενώ προτάσεις πάσης φύσεως επέκτασής της ευνοούνται. Στις 20/11 η Αφροδίτη συναντά σε όψη τετραγώνου τον Ποσειδώνα δείχνοντας τάση για απιστίες, προδοσίες και ερωτικές ατασθαλίες. Χρειάζεται να αποφύγεις να δεις τα πράγματα χειρότερα ή καλύτερα από ότι είναι πραγματικά. Ο μήνας κλείνει χαρούμενα και αισιόδοξα με ουρανοκατέβατες χαρές και ξαφνικά θετικά γεγονότα που θα φέρουν αέρα ανανέωσης στη σχέση.

Αδέσμευτος
Ο μήνας ξεκινά με την Αφροδίτη στον Σκορπιό θέση που όσο σε αφορά, αγαπητέ Δίδυμε, ευνοεί έρωτες στο χώρο εργασίας και μυστικό φλερτ με πρόσωπο που υπάρχει επαφή σε καθημερινή βάση. Στις 16/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στο απέναντί σου ζώδιο τον Τοξότη και οι ευκαιρίες για να δημιουργήσεις μια σχέση θα αυξάνονται συνεχώς. Το τοπίο στην ερωτική σου ζωή θα είναι χαρούμενο ενώ θα έλκεσαι από πρόσωπα εξωστρεφή που κάνουν ταξίδια, αγαπούν την άθληση, το επάγγελμά του σχετίζεται με τη μάθηση ή έχουν σχέση με το εξωτερικό ή τη δικαιοσύνη. Γύρω στις 20/11 με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον θολό Ποσειδώνα αισθηματικά θέματα απαιτούν προσοχή καθώς το όμορφο θα φαίνεται άσχημο και το καλό κακό. Πιθανά μπερδέματα και ψέματα, ανέλπιδες αγάπες και διαγραφές. Τέλος, το ευμενές τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 27/11 υπόσχεται έναν όμορφο ερωτικό επίλογο με εκπλήξεις και γεγονότα που θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα.

 Διαβάστε περισσότερα εδώ : www.astrology.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Fernando Pessoa
Η Σκέψη της ημέρας
Fernando Pessoa