Διέλυσε την Γιουβέντους ο Ολυμπιακός!

Εντυπωσιακή νίκη για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού επί της αντίστοιχης της Γιουβέντους με 3-0 στο Τορίνο, λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση των δύο συλλόγων για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στον όμιλο, οι Νέοι του Ολυμπιακού επικράτησαν των Ιταλών με τα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και πλήρη αξιοποιήση της αριθμητικής υπεροχής, καθώς η Γιουβέντους είχε δύο αποβολές λόγω αντιαθλητικών μαρκαρισμάτων.

Στο 38 αποβλήθηκε ο Βάργκας με απευθείας κόκκινη και στο 54 ο Βιτάλε με δεύτερη κίτρινη.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 50 με αυτογκόλ του Ρούσου μετά από προσπάθεια του Σάλιακα. Στο 73 η Γιούβε είχε δοκάρι με τον Μπλάνκο, αλλά στη συνέχεια ο Ολυμπιακός «καθάρισε» το ματς με τέρματα του Γαρεφαλάκη στο 76 και του Λάτσι στο 83.

Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός έφτασε στους 7 βαθμούς και άφησε την Γιουβέντους στους 4, παίρνοντας μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Youth League.

Γιουβέντους: Οντέρο, Ντε Μπιάσι (23′ Κόκολο), Βάργκα, Παρόντι, Ρούσος, Πελίνι, Μάτσεκ, Βιτάλε, Μαρζούκ, Κλεμέντσα (40′ Μπλάνκο), Δώνης (18′ Μπουενακάσα).

Ολυμπιακός: Ηλιάδης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Τόλι, Λάτσι, Καραχάλιος, Μεγαρίτης, Ανδρούτσος (59′ Μανθάτης), Γαρεφαλάκης (79′ Νικολάου), Ιγνατίδης (66′ Βέργος).

Σχετικά άρθρα