«Πογκμπάνγκ!»

O Πολ Πογκμπά έχει την τιμήτική του στα πρωτοσέλιδα των ιταλικών αθλητικών εφημερίδων και όχι άδικα αφού ήταν εκείνος που πέτυχε το νικητήριο γκολ στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικά η Gazzetta dello Sport κυκλοφορεί με τίτλο: “Πογκμπάνγκ… Η Γιούβε πανηγύρισε αλλά τρόμαξε. Μεγάλη επιστροφή. Μετά το γκολ του Πίρλο, οι Έλληνες προηγήθηκαν με 2-1. Οι μπιανκονέρι ήταν πρακτικά εκτός πρόκρισης στο 61. Ένα αυτογκόλ και το πρώτο γκολ του Γάλλου στην Ευρώπη έδιωξαν τα φαντάσματα. Ο Βιδάλ αστόχησε σε ένα πέναλτι στο 95. Θα μπορούσε να περάσει στη βαθμολογία”.

Με τη σειρά της η Corrier dello Sport αναφέρει: “Φωνή Γιουβέντους . Μεγάλη επιστροφή σε δύο λεπτά. Ο Βιδάλ έχασε πένταλτι.”

Τέλος η Tuttosport γράφει στην πρώτη της σελίδα: “Άγιος Πογκμπά. Μεγάλη επιστροφή σε ένα λεπτό. Η Γιούβε έδιωξε τον ελληνικό εφιάλτη. Δεύτερη νίκη στον Τσάμπιονς Λιγκ για τους μπιανκονέρι με 3-2. Σκόραρε ο Πίρλο, μετά 1-2 για τον Ολυμπιακό που ταρακούνησε το Στάδιο. Στο 60 η αντεπίθεση των πρωταθλητών με το αυτογκόλ που έφτιαξε ο Γιορέντε και το γκολ του Γάλλου. Στις καθυστερήσεις ο Βιδάλ έχασε πένταλτι. Η Γιουβέντους ισοβαθμεί με τους Έλληνες στη δεύτερη θέση. Πρώτη η Ατλέτικο μετά το 2-0 κόντρα στη Μάλμε.”

Σχετικά άρθρα