Αποφασίζει για «Παπ» και Τζαβέλα ο Αγγελος

5 Νοεμβρίου 2014

Εξαιτίας ενοχλήσεων που ένιωθαν οι Δημητρης Παπαδόπουλος και Γιώργος Τζαβέλας δεν συμμετείχαν στην χθεσινή προπόνηση που έγινε στην Νέα Μεσημβρία, αλλά και στο μεγαλύτερο μέρος της προχθεσινής. Η συμμετοχής του είναι αμφίβολη, αν και υπάρχουν ελπίδες πως εφόσον συμμετέχουν στην σημερινή προπόνηση που θα γίνει στην Τούμπα, τότε θα συμπεριληφθούν στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την Φλωρεντία. Σε κάθε περίπτωση ο Αγγελος Αναστασιάδης θα αποφασίσει για την συμμετοχή των δύο, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλει να ρισκάρει το παραμικρό.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έχει μια σύσπαση στο γαστροκνήμιο. Ο έμπειρος επιθετικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία ήταν καθαρή, ωστόσο προτιμήθηκε να ξεκουραστεί και να δοκιμάσει το πόδι του στη σημερινή προπόνηση πριν από την αναχώρηση της ομάδας. Αν οι ενοχλήσεις υποχωρήσουν, τότε θα είναι στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη για τον αγώνα με τη Φιορεντίνα . Ακόμη δεν συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση και ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο σημείο του τραυματισμού του και προτιμήθηκε να κάνει θεραπεία στο γυμναστήριο. Η εκτίμηση που εκφράστηκε χθες, είναι πως ο Τζαβέλλας είναι πολύ πιθανό να συμμετάσχει κανονικά στη σημερινή προπόνηση.

 

Ακόμη, ο Εργκούς Κάτσε ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα για λόγους αποφόρτισης επειδή αισθανόταν βαρύ το πόδι του στην περιοχή τού οπίσθιου μηριαίου από την καταπόνηση των συνεχόμενων αγώνων. Ο Κάτσε θα είναι παρών στην αποστολή. Επιπλέον, ο Γιάννης Σκόνδρας ανέβασε ρυθμούς κι έκανε πρόγραμμα επανένταξης στην προπόνηση, όμως, η συμμετοχή του στην αποστολή θεωρείται απίθανη.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...