Από το μικροσκόπιο του Κάμπος οι ποδοσφαιριστές!!

5 Νοεμβρίου 2014

Ο Γιώργος Γαλανός μετά την έκρηξη της Κυριακής, το πρόστιμο που τελικά αναίρεσε, την καυστική ανακοίνωση, επιδιώκει να ρίξει τους τόνους στο ποδοσφαιρικό τμήμα εν όψει της συνέχειας. Η αλήθεια πάντως είναι ότι επειδή- λόγω Καλαϊτζίδη- δεν είχε την δυνατότητα να φτιάξει την ομάδα με τους παίκτες που ήθελε, θα προσπαθήσει να βάλει την δική του… πινελιά τον Γενάρη στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο. Σε συνεργασία με τον Πάουλο Κάμπος και τον Γιάννη Τοπαλίδη αποφασίστηκε στο δίμηνο που μεσολαβεί περίπου ως τον Γενάρη, να γίνει μια αξιολόγηση του έμψυχου υλικού και όποιοι δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσουν.

Ούτε λίγο ούτε πολύ στα οκτώ παιχνίδια που ακολουθούν ως τη διακοπή των Χριστουγέννων, το ρόστερ θα περάσει από εξετάσεις από τους Κάμπος και Τοπαλίδη και όσοι μείνουν μεταξεταστέοι, δεν αποκλείεται να τους ζητηθεί να αποχωρήσουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν σήμερα στη SportDay» ήδη ο Γιώργος Γαλανός έχει δώσει εντολή σε ατζέντηδες να του ετοιμάσουν προτάσεις με ποιοτικούς έλληνες και ξένους παίκτες εν όψει Γενάρη ώστε να καλυφθούν τα κενά που έχει σε συγκεκριμένες θέσεις ή σε αυτές που θα προκύψουν. «Τώρα πρέπει να παλέψουμε να είμαστε κοντά στις πρώτες θέσεις και μετά να γίνουν κάποιος προσθήκες για ποιότητα» τονίζει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τοπαλίδης.

Μια απαραίτητη υποσημείωση ότι όσον αφορά τους ξένους παίκτες (οι ομάδες στη Γ΄ Εθνική μπορούν να δηλώνουν ως τέσσερις σε κάθε παιχνίδι) οι κίτρινοι έχουν ήδη έξι με δεδομένο ότι θα αποκτήσουν δικαίωμα και οι Σανιά, Νλουντούλου. Άρα ή κάποιοι πρέπει να αποχωρήσουν ή απλά δεν θα δηλώνονται στο εκάστοτε παιχνίδι.allaboutaris

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ