Κρατούσε την γυναίκα του σε κλουβί εδώ και 11 χρόνια

5 Νοεμβρίου 2014

Είναι από τις ιστορίες που αναρωτιέται κανείς αν είναι σενάριο ταινίας ή συμβαίνει στην αληθινή ζωή!

Ο 64χρονος Luo Jindong από την Κίνα αγόρασε πριν από 12 χρόνια, τη γυναίκα του, από δουλεμπόρους και έναν χρόνο μετά την έκλεισε στο κλουβί.

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν τα διεθνή μέσα, ο Jindong γεννήθηκε σε μια φτωχή οικογένεια και ανέλαβε την ευθύνη ανατροφής των μικρότερων αδελφών του.

Σε ηλικία 50 ετών βρήκε τη λύση και αγόρασε την γυναίκα του από δουλεμπόρους… Όπως μάλιστα αναφέρει, δε γνώριζε ποια ήταν η συγκεκριμένη γυναίκα και ποτέ δε ρώτησε το όνομά της! Ήταν απλά η σύζυγός του και αργότερα η μητέρα του παιδιού του!

Ένα χρόνο ωστόσο μετά τη γέννηση του παιδιού τους, εκείνη άρχισε να υποφέρει από νοητικά προβλήματα και έγινε επιθετική οπότε η λύση βρέθηκε με το να την κλειδώσει σε ένα κλουβί!

«Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω; Δεν είχα χρήματα για την θεραπεία της και είχα πολύ λίγα για να επισκευάσω το σπίτι. Έπρεπε να δουλεύω κάθε μέρα για να ζήσω την οικογένειά μου και ήθελα ο γιος μου να νιώθει ότι η μητέρα του βρίσκεται δίπλα του. Την αγαπούσα πολύ. Εάν υπήρχε άλλος τρόπος, δεν θα την κλείδωνα για τόσο μεγάλο διάστημα. Της μαγείρευα κάθε μέρα, πριν πάω στη δουλειά και φρόντιζα να κάνει μπάνιο συχνά όμως δεν είχα χρήματα για να την πάω στο νοσοκομείο», αναφέρει ο 64χρονος.

madata


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...