Δώνης: «Έχουμε καλές πιθανότητες»

Ο Γιώργος Δώνης υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου του ματς του ΑΠΟΕΛ με την Παρί Σεν Ζερμέν πως η ομάδα του έχει καλές πιθανότητες και θα τις διεκδικήσει. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Είμαι από τους ανθρώπους που ανεξαρτήτως αντιπάλου πάντα πιστεύω πολύ. Αν δεν πιστεύει ο προπονητής δεν θα υπάρχει νοοτροπία και πίστη για αποτέλεσμα. Αυτό το προσπαθούμε και η ομάδα το δείχνει το γήπεδο με τον τρόπο που παίζει. Προσπαθούμε να περνάμε τη νοοτροπία να μην θέλουμε να χάνουμε ούτε στην προπόνηση» είπε αρχικά ο κ. Δώνης.

Για τους τραυματίες…

«Έχουν καλές πιθανότητες, θα δούμε και την προπόνηση αλλά θεωρώ ότι όλοι έχουν πιθανότητες να διεκδικήσουν θέση στην ενδεκάδα».

Για τις χαμένες ευκαιρίες…

«Δεν θέλω να κρύβομαι, νομίζω ότι στα τρία προηγούμενα παιχνίδια το αδύνατο μας σημείο ήταν οι χαμένες ευκαιρίες. Βλέπω ότι οι λεγόμενες μικρές ομάδες σε σχέση με τα μεγαθήρια αν δεν εκμεταλλευτούν τις λίγες φάσεις που βρίσκουν θα έχουν πρόβλημα για να πάρουν αποτέλεσμα. Αυτό είναι που μας στερεί βαθμούς. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και προϋποθέσεις και να θέλουμε να έχουμε βαθμολογικό όφελος στα τρία παιχνίδια πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και οι επιθετικοί μας να πιστέψουν ότι μπορούν να βάλουν την μπάλα στα δίκτυα σε τόσο μεγάλα παιχνίδια. Οι επιθετικοί και οι μεσοεπιθετικοί μας έχουν την ποιότητα να το κάνουν».

Αν θα είναι βασικός ο Τζιμπούρ…

«Είναι σημαντικό που είναι καλά, έκανε μεγάλη προσπάθεια να επανέλθει, άλλαξε ρυθμό και μπορεί να φτάσει τον εαυτό του σε ψηλό επίπεδο. Είναι πολεμιστής, σωστά το είπε ο ίδιος επειδή τον γνωρίζω. Οι παίκτες μαθαίνουν την ενδεκάδα πρώτοι».

**«Ελπίζω και εύχομαι εμείς να βάλουμε το γρήγορο γκολ και να κάνουμε δύσκολη την ζωή της Παρί. Είναι διαφορετικό παιχνίδι από το προηγούμενο. Είναι εκτός έδρας, ο αντίπαλος θα βάλει πίεση από την αρχή. Μελετήσαμε τον αντίπαλο, μας μελέτησαν και αυτοί, θα έχουμε μεγαλύτερη πίεση και πρέπει να είμαστε πιο σκληροί αμυντικά και περιμένω την ομάδα μου με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Σχετικά άρθρα