Πιζάρο: «Με… κοστούμι κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Ως ιδανική ευκαιρία για… restart χαρακτήρισε ο Νταβίντ Πιζάρο την αυριανή αναμέτρηση της Φιορεντίνα κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

«Θα πρέπει να βρούμε την ισορροπία μας. Έχουμε αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, αλλά τώρα θα πρέπει να βάλουμε το… κοστούμι μας και να ξεκινήσουμε με ένα καλό εντός έδρας παιχνίδι. Θα πρέπει να ξυπνήσουμε κάποια στιγμή. Όταν γυρνούσαμε από τη Γένοβα, κανείς δεν μιλούσε και αυτό δείχνει πόσο έχει επηρεαστεί η ομάδα. Από εμάς εξαρτάται να παίξουμε καλύτερα. Μερικές φορές κάνουμε παιχνίδια υψηλού επιπέδου, αλλά μετά κάνουμε εμφανίσεις, όπως αυτή κόντρα στην Τζένοα . Μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα».

Για το τι έχει να φοβηθεί η Φιορεντίνα από τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα παιχνίδι ευρωπαϊκής διοργάνωσης και πάντα είναι δύσκολο. Χωρίς αμφιβολία, το χειρότερο για εμάς θα είναι να μην είμαστε συγκεντρωμένοι. Εάν είμαστε στο 100%, τότε μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε. Αλλιώς, ρισκάρουμε να γελοιοποιηθούμε».

Σχετικά άρθρα