Κοκού: «Εξαρτάται από εμάς το αποτέλεσμα»

Η καθυστερημένη άφιξη του πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Αϊντχόφεν στο γήπεδο της Λεωφόρου (λόγω βλάβης του οχήματος) οδήγησε σε μια συνέντευξη Τύπου… fast forward τον Φιλίπ Κοκού. Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε ο τεχνικός της Αϊντχόφεν:

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από την τελευταία επίσκεψη σας στην Αθήνα και την Λεωφόρο, το θυμάστε;

«Ναι μου είναι όλα γνωστά όπως τότε και θυμάμαι και την ατμόσφαιρα και ελπίζω να είναι το ίδιο καλή και αύριο στο παιχνίδι».

Θεωρείτε ότι δώσατε στον Παναθηναϊκό την αίσθηση ότι έχει ακόμα ελπίδες μετά το πρώτο ματς;

«Μπορείτε να δείτε και εσείς πως είναι η κατάσταση. Έχει την ευκαιρία ο Παναθηναϊκός να κερδίσει αύριο αλλά εξαρτάται από εμάς ένα καλό αποτέλεσμα».

Σας κακοφαίνεται που έχετε χάσει από την Ντιναμό, βλέπετε με άγχος το ματς της Πέμπτης;

«Σε ευρωπαϊκούς αγώνες πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος. Καλό είναι όταν είσαι σε μια ισοπαλία να μπορείς να την κρατήσεις. Οι διαφορές πλέον είναι μικρές».

Σε σχέση με το παιχνίδι στην Ολλανδία ο Παναθηναϊκός θα έχει στην διάθεση του και τον Μπεργκ, αυτό κάνει τον αντίπαλο σας πιο επικίνδυνο;

«Φυσικά ο Μπεργκ είναι καλός παίκτης έχει παίξει και σε εμάς αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει και άλλους παίκτες με ποιότητα».

Ποια από τις δυο ομάδες έχει προβάδισμα να κερδίσει την Πέμπτη;

«Οι διαφορές είναι μικρές, φυσικά ο Παναθηναϊκός παίζει στην έδρα του και θα έχει τους οπαδούς στην πλευρά του αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε και εμείς στο παιχνίδι».

Σε σχέση με την τακτική του πρώτου αγώνα θα υπάρξουν αλλαγές;

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για την τακτική μας και τους παίκτες με τους οποίους θα παίξουμε».

Έχετε αγωνιστεί σε αυτό το γήπεδο πριν από δέκα χρόνια και ήταν γεμάτο, τι θα πείτε στους ποδοσφαιριστές σας για την ατμόσφαιρα;

«Σαν παίκτες πρέπει να απολαύσουν την ατμόσφαιρα και να το δουν σας μια ευρωπαϊκή εμπειρία και να μπουν μέσα να το απολαύσουν».

Σχετικά άρθρα