Ο σύντροφος μου έχει φαρδύ πέος και δυσκολευόμαστε στην συνουσία...

5 Νοεμβρίου 2014
Ελένη, 33 ετών ρωτά
Ρωτά η αναγνώστρια μας Ελένη Κ.
 
Ο εραστής μου έχει πολύ φαρδύ πέος και μας δυσκολεύει αρκετά έως πολύ.υπάρχει χειρουργική αντιμετώπιση; είναι 40 χρονών
 
Απαντάει ο Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος Κώστας Κωνσταντινίδης
 
Πρέπει να το δω για να απαντήσω
 


 
Γνωρίστε τον γιατρό μας
 

 O Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Χειρουργός Oυρολόγος-Aνδρολόγος, είναι ιδρυτής και Πρόεδρος της ΕΜΑΣ (Εταιρίας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας), του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών και διευθυντής της Κλινικής Σεξουαλικής Υγείας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.


Μετά την ειδικότητα της Ουρολογίας, μετεκπαιδεύτηκε στην ενδοσκοπική ουρολογία και ανδρολογία στο Western General Hospital του Εδιμβούργου και υπήρξε Assistant Professor του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Παρισιού (St.Antoine). Εργάστηκε μαζί με την ομάδα του καθηγητή Virag που ανακάλυψε την χρήση της Παπαβερίνης για τη θεραπεία της Στυτικής Δυσλειτουργίας.
Έχει διατελέσει διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής του Γενικού Περιφερειακού Νοσοκομείου Καλαμάτας και επιμελητής στο ΓΠΝ Ευαγγελισμού όπου οργάνωσε την πρώτη Κλινική Σεξουαλικής Υγείας της Ελλάδας.
Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ISSIR (International Society of Sexual Research), πρόεδρος της IASS(International Association of Sexual Surgery),της ΑΜΑ(Μεσογειακή Εταιρία Ανδρολογίας) και Πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Ουρολόγων Ελλάδος(ΕΕΟΕ)και έχει οργανώσει 10 διεθνή συνέδρια. Επίσης είναι Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Βιοανδρολογίας, και Γενικός Γραμματέας της IAMSS(International Association of Male Sexual Surgery).

Επικοινωνία: Δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Χειρουργός Oυρολόγος-Aνδρολόγος
Τηλέφωνο: 120 6742999 Εmail: konst.konstantinidis@gmail.com

 

Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών Λ. Κηφισίας 166, 11525 Ψυχικό, Αθήνα,
Τηλ.: +30 210 6749349, +30 210 6743722, email: info@andrologia.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
Βασί***** ****
11:39 Σάββατο 4/03/2017
Είμαι 15 και ειμαι γεματουληςΤο πεος μου σε στυση ειναι 11 αλλα μολις το τραβαω προς τα πισω απο την αρχη του γινεται 14 15Μήπως πρεπει να αδυνατησω για να φαινεται μεγαλυτερο
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ