Δυνατός στα δύσκολα

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Φλωρεντία για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του Europa League με τη Φιορεντίνα (22:05 ΑΝΤ1) και θέλει να πάρει αποτέλεσμα για να μπορεί να ελπίζει για τη συνέχεια.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του αρκετούς παίκτες – κλειδιά της φετινής πολύ καλής πορείας της ομάδας του στο πρωτάθλημα, όπως είναι οι Μακ, Ρατς και Σκόνδρας αφού αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Την τελευταία στιγμή μπήκαν στην αποστολή για την Ιταλία οι Κάτσε, Παπαδόπουλος και Τζαβέλλας που δεν είναι γνωστό σε τι επίπεδο ετοιμότητας βρίσκονται. Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός θα πρέπει να σκέφτεται και το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Με αυτά τα δεδομένα ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με τους: Γλύκο, Κίτσιου, Βίτορ, Κατσικά, Σπυρόπουλο, Τζανδάρη, Μαντούρο, Γκολάσα, Παπαδόπουλο, Μάρτενς και Αθανασιάδη.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Φιορεντίνα θέλει να συνεχίσει το αήττητο εντός έδρας σερί επτά αγώνων που έχει στο Europa League. Απουσίες έχει και ο Βιντσέντσο Μοντέλα, που ευελπιστεί η υπόθεση πρόκριση να τελειώσει γρήγορα για να αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα. Ο Ρόσι είναι εκτός εδώ και καιρό ενώ αμφίβολοι είναι οι Μαρίν, Κουαδράδο και Βάργκας.

Οι «βιόλα» αναμένεται να παίξουν με τους: Ταταρουσάνου, Ρίτσαρντς, Μπασάντα, Τόμοβιτς, Πασκουάλ, Λατσάρι, Πιζάρο, Κούρτιτς, Βάργκας, Γκόμεζ και Ίλισιτς.

Στον πάγκο θα είναι οι Νέτο, Αλόνσο, Σάβιτς, Μπάντελ, Βαλέρο, Κουαρδάδο, Μαρίν, Μπαμπακάρ. Εκτός είναι οι Ρόσι, Μπερναρντέσκι και Ακουϊλάνι.

Βαθμολογία

Φιορεντίνα 9 (7-0)
Γκινγκάμπ 4 (2-3)
ΠΑΟΚ 3 (6-4)
Ντιναμό Μινσκ 1 (1-9)

Το πρόγραμμα

Σήμερα (06/11)

Φιορεντίνα-ΠΑΟΚ (22:05)
Γκινγκάμπ-Ντιναμό (22:05)

27 Νοεμβρίου

Ντιναμό Μινσκ-ΠΑΟΚ (20:00)
Γκινγκάμπ-Φιορεντίνα (20:00)

11 Δεκεμβρίου

ΠΑΟΚ-Γκινγκάμπ (22:05)
Φιορεντίνα-Ντιναμό (22:05)

Σχετικά άρθρα