Απαγόρευση εισόδου σε Ματζουράκη

6 Νοεμβρίου 2014

Με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 10 ημέρες αλλά και με πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο προπονητής της Καλλονής, Γιάννης Ματζουράκης, για τη συμπεριφορά του στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής κόντρα στον Λεβαδειακό. Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε και η ομάδα της Μυτιλήνης αλλά και οι Καρτάλης και Χατζηγιαννάκης στους οποίους επιβλήθηκε και ποινή απαγόρευσης εισόδου για 30 και 20 ημέρες αντίστοιχα.

Εξάλλου, οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αστέρας Τρίπολης, Νίκη Βόλου και Παναιτωλικός τιμωρήθηκαν με χρηματικό πρόστιμο για τη συμπεριφορά των οπαδών τους.

Αναλυτικά:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 9ης αγωνιστικής:

Α) ΠΑΕ AEΛ Καλλονή, Π.Καρτάλη (διερμηνέα), Σ.Χατζηγιαννάκη (φροντιστή), Ι.Ματζουράκη (προπονητή): Για τη συμπεριφορά των κ.κ. Π.Καρτάλη, Σ.Χατζηγιαννάκη και Ι.Ματζουράκη: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονή χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Π. Καρτάλη την ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τριάντα (30) ημέρες και χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ. Επιβάλλει στον κ. Σ. Χατζηγιαννάκη την ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) ημέρες και χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Τέλος επιβάλλει στον κ. Ι.Ματζουράκη την ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Νίκη Βόλου: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

* Οι υποθέσεις ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και SKODA ΞΑΝΘΗ Κ17 – Κ. Τερζανίδης αναβλήθηκαν».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν
Τα νέα της ημέρας
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν