Ράιτ: «Έχουμε λύσεις και μέσα στην ρακέτα»

Ο Τζούλιαν Ράιτ ήταν ξεκάθαρος σχετικά με την αυριανή (7/11, 9.45 μ.μ., ΝΕΡΙΤ) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ: «Πρέπει να νικήσουμε»!

«Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα», δήλωσε αρχικά ο 27χρόνος Αμερικανός ψηλός των «πρασίνων» και επισήμανε: «Ξέρουμε πως παίζει ο αντίπαλός μας και ξέρουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε μέσα στο Μόναχο. Πρέπει να κερδίσουμε. Η Αρμάνι Μιλάνο είναι μια ομάδα ανταγωνιστική. Θέλουμε την νίκη μέσα στην έδρα μας και είναι σίγουρο ότι για να φτάσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να παίξουμε πολύ σκληρή άμυνα. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας και προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο ματς».

«Ξέρουμε τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε τον Σάμουελς και όλους τους παίκτες των Ιταλών», διαβεβαίωσε ο Ράιτ για τον 25χρόνο σέντερ της Αρμάνι και τους συμπαίκτες του. Και εξήγησε: «Έχουμε ετοιμάσει τα αμυντικά μας πλάνα και μένει να τα εφαρμόσουμε. Αν το κάνουμε δεν θα έχουμε πρόβλημα. Όσο για το επιθετικό κομμάτι του αγώνα ξέρουμε ότι τα μακρινά σουτ δε θα μας δίνουν πάντα την λύση. Το ξέρουμε αυτό, γι αυτό στο επιθετικό κομμάτι είμαστε έτοιμοι να έχουμε λύσεις και μέσα στη ρακέτα».

Σχετικά άρθρα