Μοντέλα: «Ομάδα με χαρακτήρα ο ΠΑΟΚ»

Ανακουφισμένος ο τεχνικός της Φιορεντινά, Βιτσέντζο Μοντέλα στη συνέντευξη τύπου, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα να προκριθεί.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
 “Το παιχνίδι νομίζω αντικατοπτρίζει την πορεία μας ως εδώ. Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήθελε την νίκη. Κάπως υποφέραμε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου όταν ο ΠΑΟΚ άλλαξε την τακτική του. Κάναμε κάποια λάθη στην τελική προσπάθεια. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και δείξαμε θέληση να μην χάσουμε τον αγώνα. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο”.
Για το ότι η Φιορεντίνα πήρε την πρόκριση και πόσο αυτό την βοηθά εν όψει του πρωταθλήματος: “Είμαστε χαρούμενοι. Σε κάποιες περιπτώσεις είχαμε τον κίνδυνο να χάσουμε το ματς. Πιστεύουμε πως αυτή η ισοπαλία θα μας βοηθήσει για το πρωτάθλημα από εδώ και πέρα”.
Για τον Γκόμεζ και το γεγονός πως παρ’ όλο που έχασε ευκαιρίες δεν αντικαταστάθηκε: “Ηταν θετική η απόδοσή του. Τον τελευταίο καιρό είχε όλο τραυματισμούς και έτσι δεν μπορούσε να είχε καθαρό μυαλό στο ματς. Περιμένω πιο πολλά αλλά πιστεύω σε κάποιο διάστημα να έρθει στον κανονικό του ρυθμό”.
Για τον Μαρίν: “Είναι πολύ καλός στο να ξεπερνά αντιπάλους, μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις και να προσφέρει εφόσον πάρει χρόνο συμμετοχής”.
Για το πώς του φάνηκε ο ΠΑΟΚ: “Είναι μια συμπαγής ομάδα, είναι ομάδα με χαρακτήρα και νομίζω πως έχει δυνατότητες να περάσει στον επόμενο γύρο”.

Σχετικά άρθρα