Οι έξι τύποι ιερόδουλων

7 Νοεμβρίου 2014

Όπως τις κατέγραψε Αμερικανός κοινωνιολόγος

Ο κοινωνιολόγος Ronald Weitzer παρουσιάζει τους έξι πιο κοινούς τύπους ιερόδουλων και που εκείνες εργάζονται, σε ένα συναρπαστικό βιβλίο με τίτλο «Legalizing Prostitution» (νομιμοποιώντας την πορνεία). 

Στο βιβλίο του ο Weitzer καταγράφει τις χώρες όπου η πορνεία έχει νομιμοποιηθεί και τις χώρες όπου είναι παράνομη στην Αμερική, διαπιστώνοντας ότι κάποιες «εργασίες» του σεξ είναι καλύτερες από άλλες.

Εδώ είναι οι έξι τύποι της πορνείας, το οποίο Weitzer προσάρμοσε από το βιβλίο «Immoral Landscape: Female Prostitution in Western Societies» του Richard Symanski.

Ανεξάρτητη συνοδός /Call Girl

Δουλεύουν ανεξάρτητα, σε ξενοδοχεία και ιδιωτικούς χώρους, χρεώνουν μεγάλα ποσά και περνούν απαρατήρητες από το κοινό. Διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους κυρίως στο διαδίκτυο.

Γραφείο συνοδών 

Εργάζονται σε ξενοδοχεία και ιδιωτικούς χώρους και όπως οι ανεξάρτητες συνοδούς, το κασέ τους είναι υψηλό. 

Ιερόδουλες σε οίκους ανοχής 
Οι τιμές που χρεώνουν είναι «μέτριες» και οι εργαζόμενοι σε πορνεία υπομένουν «μέτρια εκμετάλλευση», δεδομένου ότι πρέπει να δώσουν μέρος των κερδών τους στους ιδιοκτήτες των οίκων ανοχής, λέει ο Weitzer.

Κορίτσια πίσω από βιτρίνες
Η περιοχή με τα Κόκκινα Φανάρια με τις «ζωντανές κούκλες» που στέκονται πίσω από βιτρίνες και θεωρείται σαν ένα σεξουαλικό πάρκο διασκέδασης, βρίσκεται στο Άμστερνταμ. 

Μπαρ και καζίνο
Οι ιερόδουλες σε τέτοια μέρη έρχονται σε άμεση επαφή με τον πελάτη πριν αποχωρήσουν για πιο ιδιωτικές στιγμές. Σε χώρες όπως στην Ταϊλάνδη και τις Φιλιππίνες οι πελάτες δίνουν ειδική πληρωμή για να φύγουν με ένα από τα κορίτσια και να περάσουν κάμποσες ημέρες μαζί της. 

Πεζοδρόμιο
Εκτίθενται στους κινδύνους και αμείβονται πενιχρά. 
 
Newsbeast.gr 
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +78850+26704 - adTechUnit 0
Τα παράπονα σε μια σχέση:
Δώστε λίγο χρόνο στη φίλη σας αρχικά να...
Ψυχαναγκασμοί: Όταν φοβόμαστε ότι θα μας κρίνουν οι άλλοι
Απο πολύ μικρή θυμάμαι να πιάνω σε τακτά...
Έρωτας: Γιατί με ελκύουν μεγαλύτερες γυναίκες;
Το τι ελκύει τον καθένα είναι...