Λάμψη πρωταθλητών στο περίπτερο της WIND!

Αθήνα 7 Νοεμβρίου 2014. Λίγες ώρες πριν την εκκίνηση του 32ου Μαραθωνίου της Αθήνας, το μεσημέρι της Παρασκευής, το περίπτερο της WIND στην Marathon Expo στο κλειστό γυμναστήριο TAE KWON DO Π. Φαλήρου έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την παρουσία των δυο σπουδαίων πρωταθλητών του Μαραθωνίου Μιχάλη Παρμάκη και της Μάγδας Γαζέα οι οποίοι και φέτος θα αγωνιστούν με τα χρώματα της WIND Running Team.

Οι δυο πρωταθλητές μας, επισκέφτηκαν το γαλάζιο περίπτερο προκειμένου να παραλάβουν τις συμμετοχές τους και την μπλούζα της ομάδας της WIND αλλά και να συνομιλήσουν με τα υπόλοιπα μέλη της WIND Running Team, της μεγαλύτερης ομάδας του 32ου Μαραθωνίου της Αθήνας, του Αυθεντικού, που αριθμεί περισσότερους από 1500 δρομείς όλων των ηλικιών.

Στόχος τους να τερματίσουν μαζί με τους πρώτους στο Παναθηναϊκό στάδιο αλλά και να συμβάλλουν με τη συμμετοχή τους στο έργο της WIND που φέτος θα ενισχύσει την «Κιβωτό του κόσμου» και την «Ελίζα»

«Έχοντας τη στήριξη της WIND, τρέχω στην κυριολεξία με άλλο …αέρα», τονίζει η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Μάγδα Γαζέα που θα επιδιώξει να κατακτήσει για τέταρτη φορά τη νίκη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του Μαραθωνίου της Αθήνας και συμπληρώνει «Η WIND έχει αγκαλιάσει εδώ και 4 χρόνια το δρομικό κίνημα και δίνει σε όλους μας ένα ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για να φτάσουμε στον τερματισμό σε τόσο δύσκολους αγώνες. Προσωπικά θεωρώ πολύ σημαντικό το φιλανθρωπικό έργο που κάνει στηρίζοντας κάθε χρόνο ιδρύματα και φορείς που έχουν την ανάγκη όλων μας. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, με αρκετές συμμετοχές. Πάντα ο στόχος μου είναι να είμαι στην τριάδα. Θέλω να χαρώ την προσπάθεια μαζί με τους θεατές που θα είναι κατά μήκος της διαδρομής και στο Παναθηναϊκό στάδιο, αλλά και με τους υπόλοιπους μετέχοντες», δήλωσε η 37χρονη πρωταθλήτρια που ζει μόνιμα στην Ζάκυνθο.

Ο τρίτεκνος Μιχάλης Παρμάκης του Τρίτωνα Θεσσαλονίκης θα βρεθεί στην εκκίνηση με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά σε μια πρόκριση για τους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. «Στο μυαλό μου είναι η νίκη. Κατεβαίνω στην Αθήνα να κερδίσω αλλά ο μεγάλος μου στόχος είναι μια πρόκριση την επόμενη χρονιά για τους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίου. Είμαι πολύ κοντά και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην WIND γιατί με στήριξε κι όταν δεν είχα πάει καλά αγωνιστικά εξαιτίας κάποιων προβλημάτων που αντιμετώπιζα και με στηρίζει και τώρα. Η WIND με την παρουσία της προσφέρει πολλά στο δρομικό κίνημα και θα το δούμε και στο μέλλον. Την έχουμε πραγματικά πολύ ανάγκη για το τεράστιο έργο που κάνει. Ένα έργο που δεν μένει μόνο στον αγωνιστικό τομέα αλλά και στον κοινωνικό. Είναι πραγματικά αξιέπαινη η προσπάθεια που κάνουν όλοι στην WIND στηρίζοντας ιδρύματα και συλλόγους που έχουν την ανάγκη μας», κατέληξε ο 30χρονος πρωταθλητής από την Κοζάνη.

Σχετικά άρθρα