Νίκολιτς: «Θέλω το βήμα παραπάνω»

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Νίκολιτς έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Ουγγαρία και ο 27χρονος φορ με δηλώσεις του στη «Nemzeti Sport», αρχικά διέψευσε ότι γνωρίζει κάτι και στη συνέχεια υποστήριξε ότι θέλει να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του.

«Δεν είχα ακούσει κάτι για ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας, αλλά σύντομα θα πρέπει να μιλήσω με τον Φιλίποβιτς για το μέλλον μου. Η έκτη σεζόν τελειώνει τον Δεκέμβριο, ενώ η Βιντεοτόν έχει ακόμη τέσσερα ματς πρωταθλήματος. Πάντως, θα μιλήσουμε για το τέλος της σεζόν που μένω ελεύθερος. Τελειώνει το συμβόλαιο μου πριν το καλοκαίρι και θα δώσω τα πάντα για να πετύχει η Βιντεοτόν. Πάντως, αν υπήρχε μια περίπτωση θέλω να κάνω ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου και θα ήμουν χαρούμενος να παίξω στο εξωτερικό», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκολιτς.

Στο ίδιο μέσο ο ατζέντης του Βλάνταν Φιλίποβιτς, αποκάλυψε ότι άνθρωποι της ΑΕΚ, έχουν ήδη τσεκάρει τον 27χρονο επιθετικό: «Ήρθε πράγματι άνθρωπος της ΑΕΚ για να δει τον παίκτη σε τρία – τέσσερα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων πρωταθλήματος όπου κατά κύριο λόγο παίζει ο Νίκολιτς».

Σχετικά άρθρα