Γρηγορίου: «Να επιστρέψουμε στις νίκες»

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό μίλησε στη NOVA ο προπονητής της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου.
Οι δηλώσεις του:
«Παίζουμε με μία ομάδα η οποία προέρχεται από εξαιρετικό αποτέλεσμα που συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος. Θέλοντας και μη πρέπει να γυρίσουμε στα θετικά αποτελέσματα. Να έχουμε τη διάθεση που πρέπει και να βρούμε λύσεις στο σκοράρισμα και να κάνουμε πιο εύκολο το έργο μας».
Για τα τελευταία παιχνίδια: «Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Αυτό είναι το ζητούμενο. Βαθμολογικά δεν έχουμε άγχος και πίεση. Είμαστε καλά. Έχουμε δείξει καλά δείγματα γραφής από την αρχή του πρωταθλήματος αν εξαιρέσουμε το τελευταίο παιχνίδι. Στο ματς με τον Πλατανιά ήμασταν άτυχοι, γιατί δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Δεν έχουμε ιδιαίτερο βαθμολογικό πρόβλημα και να υπάρχει ασφυκτικός κλοιός. Θέλουμε τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους και να φτάσουμε ακόμα ψηλότερα βαθμολογικά».
Για τον Παναιτωλικό: «Στην έδρα μας είναι διαφορετικά τα παιχνίδια. Ο κ. Χάβος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και αυτό φαίνεται. Όντως διαθέτει ποιοτικούς παίκτες κυρίως μεσοεπιθετικά, εκεί που θα πρέπει να δώσουμε το βάρος μας. Ξέρετε πως τα εντός έδρας παιχνίδια, θα πρέπει να ξεκινούν από το μηδέν και μετά να διασπάσεις την αντίπαλη άμυνα για να πάρεις τη νίκη. Πρέπει να μπροέσουμε να βρούμε τις κατάλληλες κινήσεις που θα μας επιτρέψουν να φτάσουμε εύκολα στην αντίπαλη εστία».

Σχετικά άρθρα