Μουρίνιο: «Ο Σουάρες λέει μαλ@@@»

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του Λουίς Σουάρες. Εντύπωση προκάλεσε η αναφορά του Ουρουγουανού επιθετικού της Μπαρτσελόνα, σε συζήτηση που είχε με παίκτη της Τσέλσι, σχετικά με αυτά που τους ζητάει ο Ζοζέ Μουρίνιο. 
«Τι θέλεις να κάνω για τις καθυστερήσεις. Εάν ο Μουρίνιο θέλει από μας να παίζουμε έτσι, είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε έτσι. Τι άλλο μπορώ να κάνω; Εάν δεν το κάνω, δεν θα παίζω. Εσύ τι θα έκανες;», αναφέρει ο Σουάρες. 
Φυσικά ο Μουρίνιο αυτό δεν το άφησε να… πέσει και απάντησε στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Λίβερπουλ: 
«Ήταν ένα ακόμα βιβλίο; Βιβλία! Διαβάζετε πραγματικά αυτά τα βιβλία;  Εγώ όχι. Στα 51 μου ίσως να έχω αρκετές ιστορίες να πω για να γράψω ένα βιβλίο. Αλλά όταν είσαι 25; Το μόνο βιβλίο που μπορείς να γράψεις είναι για το όταν ήσουν παιδί. Έχω δεχτεί πρόσκληση να φτιάξω ένα βιβλίο αλλά μόνο ένα όπου θα διαλέξω 100 φωτογραφίες από την καριέρα μου και θα κάνω ένα μικρό σχόλιο κάτω από κάθε μία φωτογραφία. Θα είναι ένα βιβλίο αναμνήσεων», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε: 
«Δεν πρόκειται όμως να γράψω ένα βιβλίο για να πω μ@@@, να κάνω κριτική σε ανθρώπους και να μιλήσω αρνητικά για πρόσωπα που ανήκουν στην καριέρα μου. Δεν θα το κάνω αυτό».

Σχετικά άρθρα