Σίλντενφελντ: «Γιατί να μην μείνω στον Παναθηναϊκό;»

Ο Παναθηναϊκός θέλει να τον κάνει δικό του και μετά το δανεισμό από τη Ντινάμο Μόσχας να συνεχιστεί η συνεργασία. Ο ίδιος ο Γκόρντον Σίλντενφελντ σε συνέντευξή του στη Nova έδειξε θετική διάθεση για την παραμονή του στο Τριφύλλι.

«Είχαμε κάποια προβλήματα με τη Ντιναμό, αλλά τελικά παρέμεινα. Ήθελα να μείνω και είμαι χαρούμενος που έγινε. Γιατί να μη μείνω τα επόμενα χρόνια. Νομίζω πως ο σύλλογος και η ομάδα έχουν πολύ μέλλον και πολλά πράγματα να δείξουν», είπε σχετικά.

Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε:

-στο κλίμα μετά την ήττα από την PSV: «Είμαστε καλά. Παίξαμε σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα και δείξαμε ότι μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε. Πήραμε ένα μάθημα από την Αϊντχόφεν και ελπίζω να δείξουμε ότι μάθαμε στον αγώνα της Κυριακής και να προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

-στις μεγαλύτερες προσδοκίες σε σχέση με πέρσι: «Πέρσι κάναμε μια καλή σεζόν, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Είμαστε σε μια νέα αγωνιστική περίοδο κι έχουμε νέους στόχους. Όλοι μας ελπίζουμε πως θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και θα δούμε τι θα γίνει παιχνίδι με παιχνίδι».

-στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο και περιμένω να γίνει ένα καλό παιχνίδι σε καλή ατμόσφαιρα. Γι’ αυτό το λέμε ντέρμπι. Πέρσι παίξαμε πολλές φορές με τον ΠΑΟΚ και όλοι τους γνωρίζουμε, αν κι έχουμε αλλάξει αρκετούς παίκτες. Νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι. Κάθε λεπτό ξεκούρασης είναι σημαντικό».

-στο πώς θα παίξει η ομάδα του: «Θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα. Παίζουμε εκτός έδρας και μπορούμε να τους δώσουμε την μπάλα για να κάνουν παιχνίδι κι εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας. Όλοι πρέπει να ακούσουμε τον προπονητή μας και να ακολουθήσουμε το πλάνο του».

Σχετικά άρθρα